ΑΕΚ: Επιστροφή στα Σπάτα με προπόνηση και το ματς του Ιράν του Εχσάν Χατζισαφί (VIDEO)

ΑΕΚ: Επιστροφή στα Σπάτα με προπόνηση και το ματς του Ιράν του Εχσάν Χατζισαφί (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Προπόνηση και… Χατζισαφί για τους παίκτες της ΑΕΚ στα Σπάτα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι παίκτες της ΑΕΚ επέστρεψαν στα Σπάτα μετά το χθεσινό ρεπό και στην εν εξελίξει προπόνηση στις εγκαταστάσεις της ομάδας βλέπουν και τις προσπάθειες του Χατζισαφί με το Ιράν στο Asian Cup.

Ιδιαίτερη είναι σημερινή προπόνηση των παικτών της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Μετά το ρεπό της Δευτέρας (22/1) οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ επέστρεψαν στα Σπάτα και άρχισαν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ στην «OPAP Arena» (28/1, 16:00). Οι παίκτες του Ματίας Αλμέιδα είχαν πρόγραμμα στο γυμναστήριο και ταυτόχρονα βρήκαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση του Ιράν των συμπαικτών τους Εχσάν Χατζισαφί και Μιλάντ Μοχαμαντί κόντρα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα για το Κύπελλο Ασίας.

Η Ένωση ανέβασε στα Social Media τους κιτρινόμαυρους να βλέπουν το γκολ του Γκολιζάντεχ έπειτα από ωραία σέντρα – ασίστ του Χατζισαφί, όμως το τέρμα ακυρώθηκε μετά από παρέμβαση του VAR για οφσάιντ.

Δείτε το βίντεο:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΑΕΚ ATHENS FC (@aekfc_official)

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X