Νέα αρχή κόντρα στον Προμηθέα Πάτρας θέλει η ΑΕΚ Betsson στην πρεμιέρα των «16» του BCL (19:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Νέα αρχή κόντρα στον Προμηθέα Πάτρας θέλει η ΑΕΚ Betsson στην πρεμιέρα των «16» του BCL (19:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Πρεμιέρα της AEK Betsson στην φάση των «16» του BCL.

H AEK Betsson ξεκινάει την δεύτερη φάση του BCL (19:30,CosmoteSport4, LIVE σχολιασμός enwsi.gr), με ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στην έδρα του Προμηθέα Πάτρας. Η Ένωση που πέρασε ως πρώτη από τον όμιλο της, φιλοξενείται από τους Πατρινούς, που βρέθηκαν στους «16» μέσα από την διαδικασία των play-in.

H AEK έχει δύσκολο πρόγραμμα, ξεκινώντας με δύο εκτός έδρας αναμετρήσεις και θέλει σίγουρα μία νίκη σε αυτά τα δύο παιχνίδια για να παραμείνει δυνατά στο παιχνίδι της πρόκρισης.

Ο Ζοάν Πλάθα, θα έχει για πρώτη φορά σήμερα, τον Όστιν Χόλινς στην διάθεση του, παρόλο που δεν θα έχει κάνει αρκετές προπονήσεις, καθώς ο Αμερικανός έχει αγωνιστικό ρυθμό και αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά. Ο Δημήτρης Φλιώνης, παραμένει εκτός με προβλήματα στην μέση, όπως και ο Κουζμίνσκας. Εκτός από τον Χόλινς, ντεμπούτο στο BCL με την φανέλα της ΑΕΚ, θα κάνουν και οι Μπράντον Νάιτ, Τζόρνταν Μόργκαν και Δημήτρης Αγραβάνης.

Από την άλλη μεριά ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και θα παραταχθεί με όλους τους παίκτες διαθέσιμους.

Διαιτητές στον αποψινό αγώνα θα είναι οι Μάνουελ Ματσόνι (Ιταλία), Λορέντζο Μπαλντίνι (Ιταλία) και Γκβίντας Γκεντβίλας (Λιθουανία).

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X