ΠΑΟΚ: Απάντησε στα «πράσινα καρφιά» για τον υπεύθυνο του VAR

ΠΑΟΚ: Απάντησε στα «πράσινα καρφιά» για τον υπεύθυνο του VAR
Photo Credits: INTIME

Σήκωσε το γάντι του Παναθηναϊκού ο ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με σχόλιο του γραφείο Τύπου, ο ΠΑΟΚ απάντησε στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός στα περί απορίας των «πρασίνων» για την ψηφοφορία και την στάση του Δικεφάλου στη συνεργασία της ΕΠΟ με τον Λέιφ Λίντμπεργκ.

Mε αφορμή την ψηφοφορία και την στάση του ΠΑΟΚ στη συνεργασία της ΕΠΟ με τον Λέιφ Λίντμπεργκ ως υπεύθυνου για το VAR, κύκλοι του Παναθηναϊκού εξέφρασαν την απορία τους για τη στάση που κράτησε.

Το ερώτημα «πώς είναι δυνατόν ο ΠΑΟΚ να μην ήθελε τον προερχόμενο από το προηγμένο πρωτάθλημα της Πορτογαλίας, Ζοάο Καπέλα, και τώρα να ψηφίζει για τον συγκεκριμένο ρόλο υπέρ ενός ανθρώπου που προέρχεται από μια χώρα που δεν χρησιμοποιεί VAR;» εξέφρασαν τη Δευτέρα κύκλοι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Στο τριφύλλι εξέφρασαν τη συγκεκριμένη απορία με αφορμή την ψηφοφορία και την στάση του ΠΑΟΚ στη συνεργασία της ΕΠΟ με τον Λέιφ Λίντμπεργκ ως υπεύθυνου για το VAR.

Από το γραφείο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σήκωσαν το γάντι, απαντώντας πως: «Στους κύκλους της ΠΑΕ Παναθηναϊκός που αναρωτήθηκαν για το πώς ψηφίζει ο ΠΑΟΚ στην Επιτροπή Επαγγελματικού ποδοσφαίρου, θα βάζαμε τετράγωνα και ρόμβους να απαντήσουν: «πως δεν σκεφτήκαμε να σας ρωτήσουμε»;

Ωστόσο επειδή η τέχνη της κουτοπονηριάς δεν ανήκει στα ταλέντα μας, λίγες μέρες πριν το ντέρμπι κορυφής του ελληνικού πρωταθλήματος, καλό θα είναι να μην γίνονται ανόητες ερωτήσεις. Όλοι οι αρχιδιαιτητές προτείνουν τους συνεργάτες τους, οι οποίοι και είθισται να ψηφίζονται ομόφωνα, και αυτό το δικαίωμα δίνουμε κι εμείς με την ψήφο μας στον κ. Φρόιντφελντ που προφανώς θα κριθεί, όπως και οι προηγούμενοι.

Όσον αφορά τον κ. Καπέλα, να θυμίσουμε στους κύκλους πως η αποπομπή του ήταν ομόφωνη, συμπεριλαμβανομένης της ψήφου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X