Διαιτητικά «θαύματα» σε τρία γήπεδα και πέλεκυς βαρύς στο Περιστέρι

Διαιτητικά «θαύματα» σε τρία γήπεδα και πέλεκυς βαρύς στο Περιστέρι
Photo Credits: INTIME

Ο Ενωσίτης είδε τη... γλώσσα που έκοψε η ΑΕΚ στους ασεβείς, αλλά και όσα έγιναν σε Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πάμε να δούμε τι έγινε κι αυτή την αγωνιστική που πέρασε… Στα ματς των δύο ομάδων που είναι δυο βαθμούς μπροστά μας πρώτα. Και παίζουν μεταξύ τους την προσεχή αγωνιστική.

Ο Παναθηναϊκός, που έχει κατά τα άλλα θέματα με την ΚΕΔ για μια ακόμη φορά σε ματς με μικρομεσαίο αντίπαλο παίρνει σφύριγμα καθοριστικό. Την μη αποβολή του Βέρμπιτς. Ο ΠΑΟΚ πετυχαίνει το πρώτο γκολ με τον σκόρερ να κερδίζει την μπάλα με το χέρι και ακυρώνεται το γκολ της ισοφάρισης του Βόλου, μετά από… κανά μισάωρο ψάξιμο. Το γιατί ακυρώθηκε, ας μας το πει ο Ραζβάν.

Οι… κώνοι της ΚΕΔ και οι απειλές

Πάμε και τέσσερις βαθμούς παρακάτω. Βρίσκουν και τα κάνουν, αφού προφανέστατα οι απειλές και οι εξτρεμιστικού επιπέδου δημόσιοι εκβιασμοί πιάνουν τόπο. Που πιάνουν τόπο;

Στους κώνους της ΚΕΔ που το μυαλό τους είναι μόνο στο πως θα καλοπιάσουν Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Ο ξένος διαιτητής ήταν σα να του είχε πει κάποιος, με το που θα δεις παίκτη του Ολυμπιακού να πέφτει στην περιοχή μέσα, πέναλτι.

Κι εμείς επαναλαμβάνουμε: Είδαμε αυτό το πέναλτι στο Βικελίδης και δεν έχουν δοθεί το πέναλτι στον Λιβάι με την Κηφισιά κι αυτό στον Βίντα στο Αγρίνιο.

Τι θα γινόταν

Και προσέξτε και κάτι άλλο. Σκεφθείτε οι αμφισβητούμενες φάσεις στο ματς του Βόλου να ήταν σε ματς της ΑΕΚ, υπέρ μας. Τι θα γινόταν από την επικοινωνιακή χαβούζα του Ολυμπιακού;

Αλλά και του Παναθηναϊκού στο μέτρο που το κάνει αντίστοιχα. Πανικός. Αλλά με το συγκεκριμένο ματς δεν ασχολήθηκαν ούτε οι μεν, ούτε οι δε.

Μανία με την ΑΕΚ

Γιατί; Γιατί φυσικά μόνο την ΑΕΚ υπολογίζουν. Και η πολεμική τους διάθεση αφορά μόνο την ΑΕΚ. Αποκλειστικά την ΑΕΚ. Δεν βλέπουν κανέναν ΠΑΟΚ.

Ακόμη κι όσα ξερνάνε με επίκεντρο την ΕΠΟ, ενώ από την μία μιλούν για «συμμαχία» που ασκεί την αποφασιστική επιρροή στην ομοσπονδία, μόνο στην ΑΕΚ αναφέρονται. Η ΑΕΚ τους πονάει, με της ΑΕΚ την σκέψη κοιμούνται και ξυπνάνε.

Ήσυχα και ωραία η ΑΕΚ

Πάμε και στο βράδυ της Κυριακής. Η ΑΕΚ δεν μπορεί να ασχολείται και δεν ασχολείται φυσικά με μεγέθη σαν αυτό του αντιπάλου της στο συγκεκριμένο ματς.

Τους διέλυσε, έριξε την πεντάρα κι έφυγε ήσυχα κι ωραία. Όμως υπάρχει και μια άλλη διάσταση του συγκεκριμένου αντιπάλου. Που δεν ξεχνιέται και δεν θα ξεχαστεί ποτέ.

Οι… λαγοί και το κρίμα

Το γεγονός πως αποτελεί το μεγαλύτερο στήριγμα του Ολυμπιακού στην Λίγκα, το γεγονός πως έπαιξε πέρσι τον ρόλο του «λαγού» στην θλιβερή διαδικασία των πειθαρχικών εκδικάσεων για την βρώμικη ιστορία με τα δοκάρια και έτρεξαν να τον προστατεύσουν από κοινού οι παραδοσιακοί εχθροί της ΑΕΚ, καθιστά κάθε αγωνιστικό ραντεβού με τον Ατρόμητο όσο έχει αυτή την διοίκηση, ιδιαίτερα σημαντικό.

Ο πέλεκυς λοιπόν έπεσε πολύ βαρύς και θα κάνουν πολύ καιρό να συνέλθουν ορισμένοι. Που δεν έχουν ιερό και όσιο και τόλμησαν να προσπαθήσουν να ορθώσουν το αστείο τους ανάστημα απέναντι στην ΑΕΚ. Κρίμα που σταματήσαμε στα πέντε…

Ο Ενωσίτης

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X