Επίσημο: Επιστρέφει ο Λίντμπεργκ στην ΚΕΔ - Αναλαμβάνει υπεύθυνος για το VAR

Επίσημο: Επιστρέφει ο Λίντμπεργκ στην ΚΕΔ - Αναλαμβάνει υπεύθυνος για το VAR
Photo Credits: INTIME

Παρά τις αντιρρήσεις που εκφράστηκαν στην στην Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου, η ΕΠΟ ενέκρινε την επιστροφή του Σουηδού Λίντμπεργκ στην ΚΕΔ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Η ΕΠΟ ενέκρινε τη σύναψη συνεργασίας με τον κ. Λέιφ Λίντμπεργκ, σε συνέχεια και της σχετικής πρότασης του προέδρου της ΚΕΔ, κ. Πίτερ Φρόιντφελντ, ως μέλους της ΚΕΔ. Ο πρόεδρος της ΚΕΔ θα ορίσει τις αρμοδιότητες του κ. Λίντμπεργκ (άρθρο 4 παρ. 3 του εν ισχύ Κανονισμού Διαιτησίας)».

Με την παράγραφο αυτή, η ΕΠΟ ανακοίνωσε την επιστροφή του Λέιφ Λίντμπεργκ (δεξιά στην φωτογραφία) στην ΚΕΔ, τέσσερα χρόνια μετά την θητεία του στην Επιτροπή, ως υπεύθυνος VAR, παρά τις αντιρρήσεις που εκφράστηκαν στη συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου, που είχε προηγηθεί.

Ο Λίντμπεργκ υπήρξε συνεργάτης του Πορτογάλου Περέιρα και τώρα θα είναι δίπλα στον Σουηδό Φρόιντφελντ.

Εξάλλου, ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας με τον Φριτς Στούχλικ που είχε αναλάβει τον Ιούλιο του 2022 ως σύμβουλος παρατηρητών διαιτησίας, συνεργάτης του Στηβ Μπένετ.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε κατά τη σημερινή της συνεδρίαση τις εξής αποφάσεις.

Επικύρωσε τις αποφάσεις της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου, η οποία παρείχε τη συμφωνία της στο αίτημα του Προέδρου της ΕΠΟ, κ. Παναγιώτη Μπαλτάκου (άρθρο 53 παρ. 2 του Καταστατικού) και ενέκρινε:

1. Τη λύση της σύμβασης με τον κ. Φριτς Στούχλικ, σε συνέχεια και της σχετικής πρότασης του προέδρου της ΚΕΔ, κ. Πίτερ Φρόιντφελντ.

2. Τη σύναψη συνεργασίας με τον κ. Λέιφ Λίντμπεργκ, σε συνέχεια και της σχετικής πρότασης του προέδρου της ΚΕΔ, κ. Πίτερ Φρόιντφελντ, ως μέλους της ΚΕΔ. Ο πρόεδρος της ΚΕΔ θα ορίσει τις αρμοδιότητες του κ. Λίντμπεργκ (άρθρο 4 παρ. 3 του εν ισχύ Κανονισμού Διαιτησίας).

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X