Η κριτική των 16 κιτρινόμαυρων του ματς στο Περιστέρι

Η κριτική των 16 κιτρινόμαυρων του ματς στο Περιστέρι
Photo Credits: INTIME

Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 16 κιτρινόμαυροι που έπαιξαν στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

;Η ΑΕΚ έκανα τρομερό ματς και σκόρπισε τον Ατρόμητο με 5-0. Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 16 κιτρινόμαυροι του παιχνιδιού στο Περιστέρι.

Τσίτσαν Στάνκοβιτς : Στο πρώτο ημίχρονο, το μόνο που χρειάστηκε να κάνει, ήταν να αντιδράσει σωστά σ’ ένα σουτ που η μπάλα κόντραρε ελάχιστα και άλλαξε πορεία. Στο δεύτερο ημίχρονο, έκανε μια εντυπωσιακή απόκρουση σε κεφαλιά εξ επαφής

Λάζαρος Ρότα: Πολύ ώριμο και σωστό παιχνίδι από τον διεθνή ακραίο μπακ της ΑΕΚ. Ήταν πολύ προσεκτικές και σωστός στα ανασταλτικά του καθήκοντα. Ενώ αυτή την φορά βοήθησε σημαντικά και στην επιθετική λειτουργία με τα ανεβάσματα που έκανε από την πλευρά του και με τις σωστές επιλογές του.

Ντομαγκόι Βίντα: Για ακόμα μια φορά ένας από τους κορυφαίους του γηπέδου. Με την εμπειρία του και πάλι καθάριζε όλες τις φάσεις. Ακόμα και αυτές που αρχικά φαινόταν να τις χάνει ως προσωπική μονομαχία, στη συνέχεια επέστρεφε και τελικά έβγαινε αυτός ο νικητής.

Άλεξ Κάλενς: Επέστρεψε στην βασική ενδεκάδα. Πέτυχε το πρώτο του γκολ με την φανέλα της ΑΕΚ και έκανε το 0-3. Έχασε κάποιες προσωπικές μονομαχίες από τον Βέργο, αλλά καμία φάση δεν παράτησε, επέστρεψε και κάλυψε σωστά τις περισσότερες φορές.

Σταύρος Πήλιος: Έδωσε την πρώτη του ασίστ με την φανέλα της ΑΕΚ. Και στη συνέχεια έδωσε και μια δεύτερη από εκτέλεση στατικής φάσης. Έκανε ένα ώριμο παιχνίδι. Έβγαινε σωστά πρώτος στην μπάλα, ήταν σωστός στις περισσότερες φάσεις που είχε να διαχειριστεί ανασταλτικά, ενώ και επιθετικά έψαχνε πάντα επιλογές για να συνεισφέρει στην σωστή λειτουργία της ομάδας.

Γενς Γιόνσον: Ο κορυφαίος του γηπέδου και όχι μόνο της ΑΕΚ, μαζί με Πόνσε και Γκάτσι. Όργωσε την μεσαία γραμμή, κέρδισε όλες τις μάχες, όλες τις μπάλες και έδειχνε να βρίσκεται παντού μέσα στο γήπεδο. Υπήρχαν στιγμές που φαινόταν σαν να έπαιζε μόνος του και να κέρδιζε ολόκληρη την μεσαία γραμμή του Ατρομήτου.

Ορμπελίν Πινέδα: Δεν ήταν από τα ματς που φάνηκε πολύ. Αθόρυβη δουλειά, σωστές επιλογές με την μπάλα στα πόδια. Δεν πήρε πολύ παιχνίδι πάνω του, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Γενικώς κυρίως στο… ρελαντί πήγαινε σ’ όλο το ματς, αλλά με σωστές επιλογές.

Στίβεν Τσούμπερ: Αυτή την φορά έπαιξε πίσω από τον επιθετικό, ήταν πολύ πιο απελευθερωμένος για να κινηθεί στο γήπεδο και αυτό τον βοήθησε σημαντικά. Άλλαζε συνεχώς πλευρές, ήταν πολύ κινητικός, πάτησε και περιοχή πολλές φορές. Βοήθησε σημαντικά.

Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς: Από τους καλύτερους παίκτες της ΑΕΚ για ακόμα ένα παιχνίδι. Έδωσε μια τρομερή ασίστ για το δεύτερο γκολ του Πόνσε. Έδωσε γενικώς πολλές πάσες που θα μπορούσαν να είχαν οδηγήσει σε γκολ. Δούλεψε πολύ και δημιουργικά και ανασταλτικά μέσα στο ματς.

Νορντίν Άμραμπατ: Μπορεί να μην ξεκίνησε τόσο ζωηρά. Όσο περνούσε η ώρα όμως, πατούσε πολύ καλύτερα στο γήπεδο. Βοηθούσε αρκετά στις καλύψεις του Ρότα στα μπάκ. Ενώ και με την μπάλα στα πόδια, είχε προσεκτικές επιλογές, χωρίς να καθυστερεί τις επιθέσεις της ομάδας. Στο δεύτερο ημίχρονο κάποια στιγμή έδειχνε να ξεμένει από δυνάμεις.

Έκι Πόνσε : Ίσως για πρώτη φορά φέτος, εμφανίστηκε ο Πόνσε που όλοι ξέραμε. Πέτυχε χατ τρικ, ήταν μέσα στις φάσεις, έπαιζε σωστά με πλάτη και έσπαγε την μπάλα. Τον αισθάνθηκε πολύ και για τα καλά, η άμυνα του Ατρομήτου. Ο Πόνσε που ξέραμε είναι και πάλι εδώ.

Νίκλας Ελίασον: Μπήκε φυσικά όταν όλα είχαν τελειώσει στο παιχνίδι. Είχε κέφι, είχε κινητικότητα, πήρες κάποιες φάσεις πάνω του και βοήθησε ώστε να κρατήσει υψηλό τον ρυθμό του παιχνιδιού της ΑΕΚ.

Σέρχιο Αραούχο: Έπαιξε για λίγο στην κορυφή της επίθεσης. Έπαιξε στη συνέχεια και πίσω από τον φορ. Προσπαθεί ακόμα να βρει τον αγωνιστικό του ρυθμό. Έτρεξε πολύ, κυνήγησε φάσεις και έκλεψε μπάλες για την ΑΕΚ. Έβγαλε αρκετές φορές σωστά την μπάλα στην επίθεση.

Πάολο Φερνάντες: Για ακόμα μια φορά στα τελευταία ματς, μπήκε στο γήπεδο και φάνηκε πάρα πολύ με τις προσπάθειες που πήρε πάνω του. Είχε σωστές πρωτοβουλίες, πήρε μπάλες στα πόδια του και έκανε γενικώς ένα πολύ καλό παιχνίδι από την στιγμή που μπήκε.

Τομ Φαν Βέερτ: Πήρε και ο Ολλανδός φορ αρκετό χρόνο συμμετοχής. Δοκίμασε να μπει σε κάποιες φάσεις. Αλλά δεν κατάφερε να βρεθεί σε θέση βολής.

Ροντόλφο Πισάρο: Έπαιξε στον άξονα ως δεύτερο χαφ. Και είχε θετική παρουσία στο ματς. Σωστές επαφές με την μπάλα στα πόδια του, καλές συνεργασίες.

 

 

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X