Έκλεισε το deal για τον Κάρμο, έρχεται στον Ολυμπιακό

Έκλεισε το deal για τον Κάρμο, έρχεται στον Ολυμπιακό
Photo Credits: INTIME

Ο Ολυμπιακός τα βρήκε με την Πόρτο κι έκλεισε την συμφωνία για την απόκτηση του Νταβίντ Κάρμο με την μορφή δανεισμού, αλλά με οψιόν αγοράς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ολυμπιακός και Πόρτο συμφώνησαν για την μεταγραφή του Νταβίντ Κάρμο, ο οποίος αναμένεται να έρθει σύντομα στην Ελλάδα προκειμένου να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στους «ερυθρολεύκους».

Τα δύο κλαμπ έδωσαν τα χέρια σε μία συμφωνία που αφορά τον εξάμηνο δανεισμό του παίκτη, η οποία συμπεριλαμβάνει και οψιόν αγοράς, που όμως είναι αρκετά υψηλή, χωρίς να έχει γνωστό το ακριβές νούμερο.

Ο 24χρονος Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός έχει αγωνιστεί φέτος 15 φορές με τους «δράκους», όμως βρίσκεται πλέον στην δεύτερη ομάδα τους, μετά από ένα πειθαρχικό παράπτωμα που υπέπεσε.

Κάπως έτσι η επιθυμία του Ολυμπιακού για την ενίσχυση του κέντρου της άμυνάς του με μιία ποιοτική επιλογή ήρθε να ταιριάξει με εκείνη του Κάρμο για την εύρεση μιας ομάδας, που θα του δώσει χρόνο συμμετοχής, ώστε να παλέψει για να βρίσκεται στην αποστολή της εθνικής Πορτογαλίας ενόψει της τελικής φάσης του Euro 2024.

Πηγή: gazzetta.gr

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X