Novibet: Δίνει απαντήσεις στο 2.80 με Αραούχο η ΑΕΚ

Novibet: Δίνει απαντήσεις στο 2.80 με Αραούχο η ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ καλείται να δείξει ξανά χαρακτήρα και να αντιδράσει στο ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (21/1, 17:30).

Για ακόμα μία φορά φέτος, η ΑΕΚ έχασε από χειρότερη ομάδα και τώρα η ποδοσφαιρική αδικία συνοδεύτηκε με πικρό αποκλεισμό από το Κύπελλο. Η «Ένωση» έχασε οριστικά έναν στόχο, όμως πρέπει να συνέλθει γρήγορα και να σηκώσει το βλέμμα της προς μόνο μία κατεύθυνση: Στην κούπα του πρωταθλητή!

Για να συμβεί αυτό, οι «κιτρινόμαυροι» πρέπει να βγάλουν άμεσα αντίδραση και να δείξουν σε όλους πως είναι έτοιμοι να κάνουν το back to back στη λίγκα. Το πρόσφατο 2-2 με τον Παναθηναϊκό κράτησε την «Ένωση» μακριά από την κορυφή και είναι ξεκάθαρο πως δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για γκέλα.

Ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ατρόμητο δεν υπάρχει σύγκριση: Οι σοβαροί, ψυχωμένοι και συγκεντρωμένοι παίκτες του Αλμέιδα είναι σίγουρα μία κλάση πάνω από τους αντιπάλους τους και μπορούν να κυριαρχήσουν από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης. Στο 2.20 το ενδεχόμενο για νίκη της «Ένωσης» από το ημίχρονο.

Από εκεί και πέρα, αν το ματς πάει όπως επιθυμεί, η ΑΕΚ έχει την ικανότητα να ανεβάσει το τέμπο και να φύγει με μία εμφατική νίκη από το Περιστέρι. Η ποιότητα στη μεσοεπιθετική γραμμή θα παίξει σημαντικό ρόλο για το Over 2,5 γκολ των «κιτρινόμαυρων», που συνοδεύεται με απόδοση 2.75.

Κεντρικό ρόλο σε αυτό θα παίξει ο Σέρχιο Αραούχο. Ο αρχηγός της «Ένωσης» επέστρεψε μετά τον τραυματισμό, βρίσκει τα πατήματά του και πρέπει να βγει μπροστά σε μία ιδιαίτερη συνθήκη για την ομάδα του. Ο «Τσίνο» έχει την κλάση για να αλλάξει την ιστορία του αγώνα με ένα σημαντικό γκολ, το οποίο συνοδεύεται με απόδοση 2.80.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X