Έξαλλοι με την διαιτησία στην ΑΕΚ - Οι φάσεις που «έκριναν» τα δύο πρώτα σετ κόντρα στον Παναθηναϊκό!

Εικόνες από το Παναθηναϊκός - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στην ΑΕΚ έχουν έντονα παράπονα από την διαιτησία του Κουτσούλα στον αγώνα της γυναικείας ομάδας βόλεϊ με τον ΠΑΟ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οργισμένοι είναι στις τάξεις της ΑΕΚ από την διαιτησία του Κουτσούλα στον αγώνα της γυναικείας ομάδας βόλεϊ με τον Παναθηναϊκό που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Η ΑΕΚ έχασε τα δύο πρώτα σετ έχοντας ωστόσο σοβαρά παράπονα για την διαιτησία που έγειρε την «ζυγαριά» υπέρ των γηπεδούχων. Συγκεκριμένα στο πρώτο σετ κι ενώ η ΑΕΚ προηγείται με 23-24, υπάρχει μπλοκ άουτ με το οποίο η «Ένωση» παίρνει το σετ ο διαιτητής το δίνει άουτ. Στο δεύτερο σετ είναι πραγματικά άξιο απορίας αυτό που κάνει.

Με τον ΠΑΟ να προηγείται 22-21, κι ενώ η ΑΕΚ έχει ανατρέψει τηνν διαφορά από το 20-14, πεντακάθαρο άουτ σε επίθεση του ΠΑΟ, το δίνει μπλοκ άουτ χωρίς να υπάρχει η παραμικρή επαφή και ο ΠΑΟ κάνει το 23-21. Και αμέσως μας δίνει κόκκινη για διαμαρτυρία και γίνεται 24-21. Ειδικά αυτή φάση είναι ξεκάθαρη δια γυμνού οφθαλμού και έχει εξοργίσει τους ανθρώπους της ΑΕΚ.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X