Πειρατές: Επαναχαράξτε Πορεία Επιτυχιών

Πειρατές: Επαναχαράξτε Πορεία Επιτυχιών
Photo Credits: INTIME

Το blog των Πειρατών του Ονείρου της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

✓ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ! Απαιτείται ολική επαναφορά. Να ξαναγίνουμε η Α.Ε.Κ που αποτελούσε το φόβο και τον τρόμο των πάντων! Ο οδυνηρός αποκλεισμός στο θεσμό του Κυπέλλου πρέπει να αποτελέσει όχι μόνο ΠΑΘΗΜΑ αλλά και ΜΑΘΗΜΑ για τους παίκτες, για το τεχνικό τιμ και συνολικότερα για ολόκληρο τον οργανισμό της Α.Ε.Κ. Αρχής γενομένης με τον Ατρόμητο την Κυριακή, πάρτε τη νίκη μέσα στον εχθρικό… Περιστερώνα και επαναχαράξτε πορεία επιτυχιών.

✓ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ είναι μακρύς και δύσκολος και εμείς οφείλουμε να τον βαδίσουμε με σοβαρότητα, επιμονή και μαχητική  συνέπεια μέχρι τέλους – μέχρι την ώρα που η νέα Κούπα του Πρωταθλήματος Ελλάδας θα βαφτεί στα κιτρινόμαυρα δίνοντας έναν επιπλέον πανηγυρικό τόνο στα 100 χρόνια της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως! Πιστεύουμε στην Ομάδα μας η οποία διαθέτει γερές βάσεις, είμαστε οι καλύτεροι όλων και παρά τη δύσκολη συγκυρία δεν χάνουμε την πίστη μας στην Α.Ε.Κ.. Όμως…

✓ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗ! Εκεί που η Α.Ε.Κ “πονάει”, εκεί που πραγματικά έχει ανάγκη θα πρέπει να ενισχυθεί. Είναι καθήκον του προπονητή να εντοπίσει τα κενά και κατ’ επέκταση καθήκον της Διοίκησης να τα καλύψει. Η Ομάδα θα πρέπει να δυναμώσει, να γίνει ακόμη ποιοτικότερη, να αναβαθμιστεί ακόμη περισσότερο ώστε να επιτύχει τον μεγάλο στόχο!

✓ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ είναι σαν να μιλούν για σχοινί στο σπίτι του κρεμασμένου. Συμμαζευτείτε λαμόγια. Δεν σας παίρνει να μιλάτε εσείς για την Α.Ε.Κ, εσείς που είστε βουτηγμένοι στην κομπίνα και την απάτη χρόνια και χρόνια. Κόκκινα και πράσινα αρπακτικά, αδίστακτοι νεκροθάφτες του βασιλιά των σπορ, βγάλτε επιτέλους το σκασμό. Βαρύνεστε με στυγερά εγκλήματα εξ ιδρύσεως του ελληνικού ποδοσφαίρου! Η Α.Ε.Κ θα είναι αυτή που θα επανιδρύσει με όρους δικαιοσύνης το ποδόσφαιρο.

✓ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ (Ι) Να μιλήσουμε για Διαιτησία; Ας ξεκινησουμε από πέρυσι και ΜΟΝΟ στα ντέρμπι: Α) 11/9/22 Βάζελος – ΑΕΚ 2-1. Δύο πέτσινα πέναλτι δίνοντσι στο βάζελο, ένα που ήταν επιθετικό φάουλ και το άλλο για ένα δυνατό τσαρτζάρισμα, ώμο με ώμο, οριακά έξω απο τη περιοχή… Β) 13/11/22: Γάβρος- ΑΕΚ 0-0. Στο 84′ δεν δίνεται πέναλτι στο Ρότα. Στο 97′ δεν δίνεται κόκκινη στον Εμβιλά όταν έπαιζαν με 9. Στο 101′ δεν δίνεται πέναλτι στον Μάνταλο από Πασχαλάκη… Γ) 19/2/23 Μπαοκ -ΑΕΚ 2-0. Στο 20´ δεν δίνεται κάρτα, στο όριο κόκκινη, στον Ολιβέιρα. Στο 25´ δεν αποβάλει τον Ίνγκασον τελευταίο παίχτη που ανατρέπει τον Γκαρσία… Δ) 12/3/23 ΑΕΚ – γάβρος 1-1. Στο 4` ανατροπή Πινέδα από Ντόι μέσα στη περιοχή, δε δίνεται τίποτε!… Ε) 19/3/23 ΑΕΚ – βάζελος 0-0. Ο Σένκεφελντ στο δεύτερο ημίχρονο έπρεπε να πάρει κόκκινη κάρτα σε σκαριά πάνω στον Αραούχο. Παίρνει πίσω αμφισβητούμενο πέναλτι στο τέλος… ΣΤ) 2/4/23 Μπαόκ- Α.Ε.Κ στην Τούμπα. Στο 6′ ακυρώθηκε γκολ του Άμραμπατ. Ο λόγος; δεν κατάλαβε κανείς!!!… Ζ) 30/4/23 Βάζελος – ΑΕΚ 0-0. Χτύπημα Μπερνάρ στον Ρότα, τον έστειλε στο νοσοκομείο και ούτε φάουλ!!!…

✓ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ (ΙΙ) Πάμε και σε παιχνίδια του φετινού πρωταθλήματος: Η) 22/8/23 ΑΕΚ- Πανσεραϊκός 1-1. Στο 30′ δεν δόθηκε πέναλτι στην Α.Ε.Κ… Θ) 17/9/2023 ΑΕΚ – γάβρος 1-1. Στο 11′ πήρε πίσω πέναλτι σε διπλό μαρκάρισμα σε Ελίασον και Ρότα. Στο 58′ ακυρώνεται γκολ της ΑΕΚ γιατί η μπάλα βρήκε σε χέρι του Πινέδα μετά απο κόντρα. Επίσης στο β’ ημίχρονο έπρεπε να αποβληθεί ο Φορτουνης με δεύτερη κίτρινη για βίαιο μαρκάρισμα… Ι) 4/11/23 Κηφισιά – ΑΕΚ 1-1. Στο 87′ δεν δίνεται πέναλτι στον Γκαρσία… Κ) 18/12/23 Παναιτωλικός – ΑΕΚ 2-2. Στο 96` δεν δίνεται πέναλτι σε κράτημα στον Βίντα… Λ) 14/1/24 η προπαγάνδα φωνάζει για πέναλτι που ζητάει ο βάζελος αλλά δε λέει κουβέντα ότι στο φάουλ που κέρδισε και ισοφάρισε σε 1-1 δόθηκε ανάποδα διότι προηγήθηκε παρατεταμένο τράβηγμα φανέλας στον Γκατσίνοβιτς. Και τέλος… Μ) για να μη μας περνάνε για μλκς. 17/1/24 στο ματς κυπέλλου με τα Αριανά : στο 105′ σε σουτ του Πόνσε η μπάλα χτυπάει και στα δύο χέρια του Ρόουζ… “παίζετε” δίνει εντολή ο διαιτητής, για ύπνο ο βαρίστας! Αν η φάση γινόταν ανάποδα θα είχαμε έκτακτα δελτία σε Μέγκα και Σκάι! Ενδεικτικά αναφέραμε κάποιες καραμπινάτες περιπτώσεις μπας και το βουλώσουν οι συκοφάντες.

✓ ΚΙ ΕΣΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ... φρόντισε να αποκτήσει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ η Α.Ε.Κ ένα Τηλεοπτικό Κανάλι. Γιατί δεν πάει άλλο με τη φαιά προπαγάνδα από τους αλλόθρησκους οι οποίοι διαθέτουν (και οι τρεις) ισχυρά Μέσα Επικοινωνίας, ενώ η Α.Ε.Κ είναι (σε τηλεοπτικό επίπεδο) έρμαιο των εχθρών της.

✓ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΣΟΥΡΗΣ! Η μνήμη του αδικοχαμένου αδερφού μας προσβάλλεται βάναυσα με όσα έχουν συμβεί σε αυτή την υπόθεση. Ο Μιχάλης ΔΕΝ… αναπαύεται εν ειρήνη όσο οι φονιάδες και οι συνεργοί τους σουλατσάρουν ελεύθεροι. Το αίμα κυλάει δικαίωση ζητάει…

✓ ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ ΤΗΣ Α.Ε.Κ!!! Σε μια εικοσαετία η Α.Ε.Κ θα αποτελεί την πολυπληθέστερη Ομάδα της Ελλάδας με το πιο νεανικό κοινό! Και θα το αιτιολογήσουμε : 1ον) Εξαιτίας του Ιστορικού Κύρους της που θα εκτοξευθεί λόγω των Μουσείων Προσφυγικής Μνήμης και Αθλητισμού που θα επισκέπτονται χιλιάδες παιδιά από τα σχολεία κάθε χρόνο σαν εκπαιδευτική εκδρομή και τα οποία θα συνειδητοποιούν την αξεπέραστη Ιστορικότητα της Ομάδας μας και… 2ον) Λόγω των επιτυχιών που θα καταγράψει τα επόμενα χρόνια η αναγεννημένη Α.Ε.Κ, στο ελληνικό και στο ευρωπαϊκό αθλητικό γίγνεσθαι, με την αξία της και με το ευ αγωνίζεσθαι ως προμετωπίδα της Ομάδας. Έτσι, οι νεότερες γενιές θα γίνουν Α.Ε.Κ στη συντριπτική τους πλειοψηφία! Θα δείτε που κάποτε θα μας θυμηθείτε…

✓ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ : Το club της Α.Ε.Κ που πρωτοστάτησε από την Αρχή ως το Τέλος για την επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια με μαχητικούς αγώνες και άδικες διώξεις σε εποχές σκληρές, μα πάντα με την αλήθεια σύμμαχο και το δίκιο συνοδοιπόρο!

✓VENCEREMOS αδέρφια Πειρατές! Αποδείχθηκε ότι ο χρόνος, ως “αληθείας πατήρ”, δικαιώνει εκείνους που κρατάνε αλύγιστοι στις επάλξεις των Αρχών τους με συνέπεια και ψυχή βαθιά!

✓Α.Ε.Κ ΛΑΤΡΕΙΑ – ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ!!!

 

Πειρατές: Επαναχαράξτε Πορεία Επιτυχιών

*QUEVA DE LOS PIRATAS*

 

* Α-φυ-πνι-στεί-τε ! Είμαστε Α.Ε.Κ !

*Νταμπλ πέρυσι, Πρωτάθλημα φέτος. Τίποτε λιγότερο!

* 24… και σήμερα για την επιστροφή στο ΝΑΟ!

*Ευχόμαστε τα πάντα, ας ευχηθούμε και λίγη… τύχη! Χρειάζεται κι αυτή ρε γμτ.

* Χρόνια πολλά από το Club στους Πειρατές που γιόρταζαν : “Οβελίξ”, “Μπαμπούσκα”, “Τσέλιγκα” και “Μόργκαν”. Πάντα γερά με την Α.Ε.Κ στην ψυχή, το νου και την καρδιά!

* Για να ξέρουμε τι λέμε. Εμείς το Γήπεδό μας στην Προσφυγομάνα Νέα Φιλαδέλφεια δεν το αποκαλούμε ποτέ “Opap arena”. Το αποκαλούμε “Κάστρο της Α.Ε.Κ” και “Αγιά Σοφιά”. Δεν είμαστε διαφημιστές, είμαστε οπαδοί της Ομάδας της Προσφυγιάς.

* Το πέμπτο και το έκτο σχόλιο (στην πρώτη ενότητα) είναι του αδερφού μας “Μάστορα”. Σε ευχαριστούμε Χρηστάρα.

* Αδέρφια Πειρατές, στείλτε μας σχόλια για τις “Πειρατικές Αιχμές”. Θα βρουν, αργά ή γρήγορα, τη θέση τους εδώ σε αυτή τη σελίδα που επί τόσα χρόνια εκπροσωπεί τη συλλογική φωνή του Club μας!

* Τι είναι τελικά ο κυρ-δικηγόρος; Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Ηρακλής, Παναχαϊκή, Λάρισα;;; Τελικά ξεπέρασε και τον… Βέγγο που στην γνωστή ταινία όταν του κάνουν άσχετη ερώτηση απαντά: “τρεις ομάδες αγάπησα στη ζωή μου: Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ”!!!

* Καθημερινά διαβάζουμε την “Ώρα”. Τα Σάββατα ΚΑΙ τον “Δικέφαλο Αετό”.

* Οι γνωστές “έχιδνες” με τη διχαλωτή γλώσσα και οι επίσης γνωστοί “δούρειοι ίπποι” βρήκαν την ευκαιρία τώρα στα δύσκολα. Δεν θα τους περάσει…

* Αλληλεγγύη στη μικρή Φαίδρα. Όλοι δίπλα!

* Γινόμαστε σιγά -σιγά… Αμέρικα, όπερ σημαίνει: όποιος έχει χοντρή πορτοφόλα καλώς, οι υπόλοιποι στον καιάδα. Κάντε και τα ιδιωτικά πανεπιστήμια να απογίνουμε!

* Η αδικία έχει εγκατασταθεί για τα καλά στο σύγχρονο κόσμο και δυστυχώς οι αντιδράσεις είναι πολύ κατώτερες των απαιτήσεων για κοινωνική δικαιοσύνη. Οι ισχυροί σε κάθε γωνιά του πλανήτη ποδοπατούν τους ανίσχυρους. Η επιλογή ποιον και γιατί υποστηρίζει ο καθένας από μας αναδεικνύει και την ποιότητά μας ως ανθρώπων.

* no politica = yes system!

* Μιχάλη ζεις για πάντα Αεκτζής! Ο λαός της Α.Ε.Κ δεν θα σε ξεχάσει ποτέ, θα παραμείνεις αειθαλές σύμβολο στις συνειδήσεις μας.

* Εμπρός Αμαζόνες της ΑΕΚΑΡΑΣ. Νικήστε τις βαζελίνες στο ντέρμπι του Βόλεϊ.

* Η Ομάδα δεν έχει ανάγκη από τσίρκα. Γι’ αυτό να ξεκουμπιστούν οι γελωτοποιοί αυλικοί που το παίζουν σήμερα, εκ των υστέρων, “προεδρικοί” ενώ του έσερναν παλιότερα τα εξ αμάξης! Πέτα τους ντε όξω τους… κολοτούμπες.

* pirates-aek η ανεξάρτητη φωνή μας στο internet, για όσους ακόμη επιμένουν σε πιο “ρετρό” μα ποιοτικότερες διαδικτυακές επιλογές σε σχέση με τη μόδα του συρμού των φέισμπουκ και σία!

* Κοίτα να δεις το σύστημα πως πάει… κλπ, κλπ, κλπ.

* “Πειρατές του Ονείρου” : βαδίζουμε τον 31ο χρόνο με εφόδια τις αδιαπραγμάτευτες αξίες μας, τις αρχές μας και τα ιδανικά μας!

* Α.Ε.Κ : Προστάτιδα Μητέρα όλων των Προσφύγων!

Α.Ε.Κ  ΓΕΡΑ – ΨΥΧΗ ΒΑΘΙΑ!

Για την υπογραφή:

Συσπείρωση Οπαδών Α.Ε.Κ

“ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ”

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X