ΑΕΚ: Για την επιστροφή στις νίκες (22:00) με Αθήνα '90

Εικόνες από το Δούκας - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ υποδέχεται σήμερα στο Καματερό την Αθήνα ΄90

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μόνο τη νίκη σκέφτεται η ανδρική ομάδα futsal της ΑΕΚ, η οποία υποδέχεται στις 22:00 στο Καματερό, την Αθήνα ’90, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Futsal Super League.

Οι «κιτρινόμαυροι» αφήνουν πίσω την ήττα στο ακατάλληλο γήπεδο του Νέου Ικονίου και συγκεντρώνονται πλήρως στο επικείμενο ντέρμπι. Η «Ένωση», βαθμολογικά, έχει «κλειδώσει» την δεύτερη θέση, ωστόσο βρίσκεται στο κυνήγι του Δούκα.

Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ, Δημήτρης Θεοφίλου δήλωσε στο aek.gr: «Μετά την ήττα στο Νέο Ικόνιο η ομάδα θέλει να κάνει ένα restart απέναντι στην Αθήνα ‘90. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό για να κερδίσουμε. Η Αθήνα ‘90 είναι μια ομάδα έχει δείξει μεγάλη σοβαρότητα στο πρωτάθλημα, έχοντας ένα μεγάλο σερί αήττητη, το οποίο εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να το σπάσουμε».»

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X