Ο Δημητριάδης πάει στα δικαστήρια Μαρινάκη και Κούγια - Κατέθεσε αγωγή 1,3 εκατ. ευρώ!

Ο Δημητριάδης πάει στα δικαστήρια Μαρινάκη και Κούγια - Κατέθεσε αγωγή 1,3 εκατ. ευρώ!
Photo Credits: INTIME

Αγωγή από τον Γρηγόρη Δημητριάδη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στα δικαστήρια «πάει»η κόντρα μεταξύ του πρώην διευθυντή του πρωθυπουργικού γραφείου Γρηγόρη Δημητριάδη με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον ποινικολόγο και αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αλέξη Κούγια.

Ο Γρηγόρης Δημητριάδης υπέβαλλε αγωγή ύψους 1,3 εκατ. ευρώ στο Πρωτοδικείο Αθηνών κατά του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλη Μαρινάκη και του αντιπροέδρου της ΠΑΕ και γνωστού ποινικολόγου Αλέξη Κούγια, μετά τις δηλώσεις του τελευταίου με αφορμή διαιτητικές αποφάσεις κατά τη διάρκεια του ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Κούγιας, μιλώντας στην Cosmote TV μετά το παιχνίδι, είπε πως «ο κ. Μαρινάκης μού έδωσε μετά από συνεννόηση, μου είπε να καταγγείλω αυτό το βρόμικο κύκλωμα του ποδοσφαίρου. Στο οποίο πολιτικός προϊστάμενος ήταν ο Δημητριάδης».

Σημειώνεται ότι ο Γρηγόρης Δημητριάδης αρχικά είχε απαντήσει με εξώδικα στα όσα είπε εναντίον του ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Αλέξης Κούγιας, αμέσως μετά το παιχνίδι και τώρα προχωρεί στην υποβολή της αγωγής η οποία θα συζητηθεί στις 6η Φεβρουαρίου 2025.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X