Αντσελότι: «Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου, δεν παρατήσαμε το παιχνίδι»

Αντσελότι: «Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου, δεν παρατήσαμε το παιχνίδι»
Photo Credits: INTIME

Μπορεί η Ρεάλ Μαδρίτης να αποκλείστηκε από τη συνέχεια του κυπέλλου Ισπανίας, αλλά ο Κάρλο Αντσελότι δήλωσε ικανοποιημένος με την προσπάθεια των παικτών

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η «βασίλισσα» ηττήθηκε με 4-2, στην παράταση, από την Ατλέτικο Μαδρίτης σε παιχνίδι για την φάση των «16» της διοργάνωσης και δεν συνεχίζει στα προημιτελικά.

«Θα μπορούσαμε να είχαμε δράσει πιο ώριμα όταν ισοφαρίσαμε και όχι να πιέσουμε καταστάσεις όπως κάναμε. Υποπέσαμε σε κάποια παιδικά λάθη και αυτό ήταν το κλειδί. Χάσαμε όταν πήραμε αχρείαστα ρίσκα, χάσαμε την κατοχή και μας τιμώρησαν. Κάναμε πολύ καλό παιχνίδι, η Ατλέτικο είχε το πλεονέκτημα γιατί είχε μπροστά της μια εβδομάδα να προετοιμαστεί και ήταν πιο φρέσκια» σχολίασε μετά τον αποκλεισμό ο Ιταλός προπονητής και πρόσθεσε:

Μαδρίτης «Παλέψαμε ως το 120 και δεν δείξαμε κουρασμένοι. Κανένας δεν άξιζε να χάσει, παλέψαμε και δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου. Ισοφαρίσαμε δύο φορές, είχαμε δοκάρια, φάσεις και δεν παρατήσαμε ποτέ το παιχνίδι».

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X