Μάντσεστερ Σίτι: Φλόριαν Βιρτς ο «διάδοχος» του Κέβιν Ντε Μπρόινε

Μάντσεστερ Σίτι: Φλόριαν Βιρτς ο «διάδοχος» του Κέβιν Ντε Μπρόινε
Photo Credits: INTIME

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα φαίνεται πως έχει βρει το διάδοχο του Ντε Μπρόινε στο πρόσωπο του Φλόριαν Βιρτς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε επέστρεψε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις την Μάντσεστερ Σίτι, ανακουφίζοντας τον κόσμο αλλά και τον προπονητή των πρωταθλητών Ευρώπης. Ο Πεπ Γκουαρντιόλα αποθέωσε το Βέλγο μεσοεπιθετικό, ωστόσο φαίνεται πως πάντα αναζητά το διάδοχό του.

Ο νεαρός Γερμανός Φλόριαν Βιρτς φαίνεται πως κατέχει την πρωτιά στο μυαλό του Ισπανού τεχνικού και η Σίτι αναμένεται να κινηθεί για τον επιτελικό μέσο της Λεβερκούζεν το καλοκαίρι. Την ώρα που οι φήμες για το μέλλον του Ντε Μπρόινε οργιάζουν και κάποιες μιλούν για μετακίνησή του στη Σαουδική Αραβία, οι «πολίτες» θέλουν να έχουν έτοιμο τον αντικαταστάτη του.

Ο 20χρονος αποτελεί ένα από τα κορυφαία ταλέντα στην Ευρώπη και έχει ήδη παρουσιάσει δείγματα του ταλέντου του, αφού αποτελεί σημαντικότατο γρανάζι στους πρωτοπόρους της Bundesliga. Αγωνίζεται στον άξονα της μεσαίας γραμμής, ωστόσο μπορεί να παίξει σε όλους τους χώρους της επίθεσης με μεγάλη έφεση στο σκοράρισμα και στη δημιουργία.

Από την πλευρά της η Λεβερκούζεν αναμένεται να ζητήσει ένα τεράστιο ποσό, αφού η αξία του Βιρτς βρίσκεται στα 100 εκατομμύρια ευρώ. Αυτός είναι ο λόγος που η Σίτι φαντάζει ως το φαβορί για την απόκτησή του, αφού η Μπάγερν Μονάχου δεν φτάνει εύκολα σε αυτά τα νούμερα.

Τη φετινή χρονιά ο Γερμανός μετράει 8 γκολ και 12 ασίστ σε 24 αναμετρήσεις, ενώ πρόσφατα βραβεύτηκε ως ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του Δεκεμβρίου στη Γερμανία.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X