ΑΕΚ: Κονδύλι της UEFA για έργα στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena» ενόψει του ευρωπαϊκού τελικού

ΑΕΚ: Κονδύλι της UEFA για έργα στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena» ενόψει του ευρωπαϊκού τελικού
Photo Credits: INTIME

Η UEFA ενέκρινε κονδύλι 20.000 ευρώ για βελτιωτικά έργα στο γήπεδο της ΑΕΚ, ενόψει του τελικού του Conference League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στις 29 Μαΐου θα φιλοξενηθεί στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» ο τελικός του Conference League, με τα κλιμάκια της UEFA να βρίσκονται σε συνεχή επαφή με την ΑΕΚ για τη διεξαγωγή του μεγάλου αυτού αγώνα. Τις επόμενες μέρες κλιμάκιο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας θα πραγματοποιήσει μία ακόμα αυτοψία στο γήπεδο της Ένωσης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Live Sport», η UEFA έχει εγκρίνει ένα κονδύλι 20.000 ευρώ για να πραγματοποιηθούν κάποια μικρά βελτιωτικά έργα στο γήπεδο.  Ανάμεσα σε αυτά θα είναι η τοποθέτηση τριών ακόμα ασανσέρ, θα υπερυψωθούν ένα επίπεδο οι πάγκοι των ομάδων, θα δημιουργηθεί ένας διάδρομος πίσω από αυτούς, ενώ θα δημιουργηθεί μία πλατφόρμα για ΑμεΑ.

Παράλληλα, ένα από τα θέματα που απασχολούν την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία είναι το πάρκινγκ την ημέρα του τελικού. Αυτό λύθηκε με συμφωνία που έγινε με δύο μεγάλα σούπερ μάρκετ στη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ θα χρησιμοποιηθούν και τα πάρκινγκ του ΟΑΚΑ. Από το Ολυμπιακό Στάδιο θα υπάρχουν λεωφορεία που θα μεταφέρουν τον κόσμο στο γήπεδο της ΑΕΚ.

 

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X