Ρομάνο: «Ο Ολυμπιακός κατέθεσε πρόταση στην Κορίνθιανς για τον Φαούστο Βέρα»

Ρομάνο: «Ο Ολυμπιακός κατέθεσε πρόταση στην Κορίνθιανς για τον Φαούστο Βέρα»
Photo Credits: INTIME

Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Φαούστο Βέρα αποκαλύπτει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι «ερυθρόλευκοι» κινούνται για την απόκτηση του 23χρονου Αργεντινού χαφ σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο γνωστός Ιταλός δημοσιογράφος.

Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Φαούστο Βέρα αποκαλύπτει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, που αναφέρει ότι οι Πειραιώτες κατέθεσαν επίσημη πρόταση στην Κορίνθιανς για τον 23χρονο μέσο.

Ο Βέρα μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής, αφού εκτός από «6αρι» έχει χρησιμοποιηθεί τόσο ως «8αρι» όσο και ως «10αρι», με τον Βέρα να μετράει 73 συμμετοχές με ένα γκολ και τρεις ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις με την φανέλα της Κορίνθιανς.

Οι Βραζιλιάνοι το 2022 δαπάνησαν 6 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσουν από την Αρχεντίνος Τζούνιορς, με την οποία κατέγραψε 79 συμμετοχές έχοντας εννιά γκολ και τέσσερις ασίστ στο ενεργητικό του, με τον νεαρό ποδοσφαιριστή να είναι διεθνείς με όλες τις «μικρές» Εθνικές της Αργεντινής.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X