Συγκινεί ο Πύρρος Δήμας για τον θάνατο της συζύγου του: «Η ζωή συνεχίζεται»

Συγκινεί ο Πύρρος Δήμας για τον θάνατο της συζύγου του: «Η ζωή συνεχίζεται»

Όσα ανέφερε ο Πύρρος Δήμας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Πύρρος Δήμας βρέθηκε καλεσμένος της Έλενας Παπαβασιλείου, τη νύχτα της Τετάρτης, στο νέο επεισόδιο για την εκπομπή EQ που προβλήθηκε στο πρόγραμμα του Action 24. Μέσα σε όλα, ο Έλληνας Ολυμπιονίκης μίλησε από καρδιάς για τον θάνατο της συζύγου του και την απόφαση να προχωρήσει την ζωή του περιμένοντας το πέμπτο του παιδάκι αυτό το διάστημα από την τωρινή του σύντροφο.

Ειδικότερα, ο Πύρρος Δήμας εξομολογήθηκε πως «στην αρχή μετακόμισα εγώ στην Αμερική, το 2016, τα δυο μεγάλα παιδιά ήταν ήδη εκεί αλλά είχαμε τότε το πολύ σοβαρό θέμα υγείας με την σύζυγο μου. Θέμα το οποίο δεν επέτρεπε να μετακομίσουμε όλοι μαζί. Το μόνο καλό ήταν ότι πήγαμε πολλές φορές, μας είδαν γιατροί και γυρίσαμε και στο Σικάγο και στη Βοστώνη και στη Γερμανία. Πηγαινοερχόμουν όμως, δεν ήταν μόνιμο, δηλαδή δεν ήρθε όλη η οικογένεια στην Αμερική. Μετά το ’18 που «έφυγε» ο άγγελος Αναστασία, μετακόμισε ο Νικόλας και ήρθε μαζί μου και η Μαρία. Κάτσαμε εκεί μόλις ξεκίνησε ο κόβιντ, στον Νικόλα όμως δεν άρεσε καθόλου και ήθελε να γυρίσουμε».

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X