ENWSI TV: ΤΩΡΑ LIVE το ΑΕΚ after με ανάλυση για τον αποκλεισμό της Ένωσης από Καζαντζόγλου – Μπορμπόκη! (VIDEO)

Εικόνες από το Άρης - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Δείτε ζωντανά το ΑΕΚ after με ανάλυση του αποκλεισμού της Ένωσης από Καζαντζόγλου – Μπορμπόκη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η νέα ποδοσφαιρική χρονιά έχει μπει σε ιδιαίτερα κρίσιμη καμπή για την ΑΕΚ. Όπως πάντα, όπου και όποτε παίζει η ΑΕΚ, το ENWSI TV είναι εκεί και συνεχίζεται απόψε.

Ακόμη πιο δυναμικό, ανανεωμένο, αλλά διατηρώντας την ομάδα που έχει κερδίσει την αγάπη σας και την πρωτιά στην «κιτρινόμαυρη» – και όχι μόνο – ενημέρωση, ατόφια. Ομάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει, αλλά ενισχύεται και μπαίνει ακόμα πιο δυναμικά.

Μετά το AEK game και το AEK talk σήμερα το πρόγραμμα συνεχίζεται με την εκπομπή που αγαπήσατε. Ο λόγος για το AEK after, που παίρνει σειρά απόψε στις 22:00 με την ανάλυση και τον σχολιασμό του αγώνα της ΑΕΚ από τον παλαίμαχο του Δικεφάλου και προπονητή Βασίλη Μπορμπόκη μαζί με τον Σταύρο Καζαντζόγλου με ανάλυση για τα όσα έγιναν στο ματς με τον Αρη.

ENWSI TV: ΤΩΡΑ LIVE το ΑΕΚ after με ανάλυση Μπορμπόκη και Καζαντζόγλου!

Δείτε ζωντανά το ΑΕΚ after με ανάλυση του ματς με τον Άρη:

Με τη δική σας συνδρομή και τις ερωτήσεις, ο μεγάλος άσος του «κιτρινόμαυρου» παρελθόντος και νυν προπονητής, κάνει την τεχνική ανάλυση κάθε αγώνα που πέρασε, αλλά και εκείνων που έρχονται.

Και να ξέρετε, πως όλα αυτά είναι μόνο η αρχή. Γιατί στην ομάδα του νταμπλ, στην ομάδα με το καλύτερο γήπεδο, στο μακράν πιο δυναμικό κοινό της Ελλάδας, σε όλους εσάς που έκαναν το enwsi.gr πρώτη σελίδα στην «κιτρινόμαυρη» κοινωνία, αξίζουν μόνο τα καλύτερα. Τα καλύτερα έρχονται λίαν συντόμως και θα σας κάνουν ακόμα πιο ικανοποιημένους από όσα θα βλέπετε και θα ακούτε. Μείνετε συντονισμένοι, τα καλύτερα έρχονται…

Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X