Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Η εξήγηση για την αντίδραση του Ποντένσε μετά το πέναλτι κόντρα στον Λοντίγκιν

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Δεύτερη φορά σε 100 χρόνια που ντέρμπι «αιωνίων» κρίνεται στα πέναλτι
Photo Credits: INTIME

Πώς εξηγείται η αντίδραση του Ντάνιελ Ποντένσε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντάνιελ Ποντένσε παίρνει φορά για να εκτελέσει το τέταρτο πέναλτι του Ολυμπιακού έχοντας στις… πλάτες του το βάρος, ότι όλα τα προηγούμενα έχουν καταλήξει στα δίχτυα και ο Παναθηναϊκός εκείνη τη στιγμή έχει το προβάδισμα με 4-3 στην διαδικασία.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ των «ερυθρολεύκων» παίρνει λίγα μέτρα φόρα και εκτελεί συρτά στην αριστερή γωνία του Λοντίγκιν ενώ ο κίπερ των «πρασίνων» ξαπλώνει από την άλλη πλευρά της εστίας του.

Ο Ελληνορώσος τερματοφύλακας του «τριφυλλιύ» μένει στο έδαφος, αφότου βλέπει την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του τέρματός του, ο Ποντένσε τρέχει σιγά σιγά προς εκείνον, σκύβει από πάνω του, τον πιάνει από τον γιακά και πανηγυρίζει μέσα στο πρόσωπό του για το εύστοχο πέναλτι.

Μία αντίδραση αν μη τι άλλο περίεργη, αν δεν γνωρίζει κανείς ή δεν θυμάται το κοινό παρελθόν που είχαν οι δύο παίκτες. Βλέπετε ο Γιούρι Λοντίγκιν είχε περάσει για έξι μήνες ως δανεικός από τον Ολυμπιακό (από την Ζενίτ, Γενάρης 2019 – Ιούνιος 2019), διάστημα κατά το οποίο συνυπήρξε στην ομάδα με τον Ντάνιελ Ποντένσε κι έτσι συνέβη η μεταξύ τους γνωριμία.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X