ΑΕΚ: Η κριτική των 17 κιτρινόμαυρων της ρεβάνς με τον Άρη

Αποκλεισμός ΣΟΚ για την ΑΕΚ - Ο Κουέστα έπιασε τα πέναλτι και την άφησε εκτός!
Photo Credits: INTIME

Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 17 παίκτες της ΑΕΚ που έπαιξαν στο ματς στο Κλεάνθης Βικελίδης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ δεν έκανε κακό παιχνίδι, το αντίθετο, αλλά έκανε δώρο ένα γκολ, δεν αξιοποίησε την υπεροχή της και το πλήρωσε ακριβά.

Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 17 κιτρινόμαυροι του ματς με τον Άρη.

Γιώργος Αθανασιάδης: Στην φάση του γκολ του Άρη, προφανώς και δεν είχε περιθώρια αντίδρασης. Όλο το υπόλοιπο παιχνίδι το διαχειρίστηκε σωστά και χωρίς να κάνει κάποιο λάθος. Με σωστή διαχείριση. Στην διαδικασία των πέναλτι δεν κατάφερε να αποκρούσει ούτε ένα.

Τζιμπρίλ Σιντιμπέ: Δεν ξεκίνησε καλά και έδειχνε να είναι και λίγο επιπόλαιος στις ενέργειές του. Όσο περνούσε η ώρα πάντως, τόσο έδειχνε να πατάει καλύτερα στο γήπεδο. Η ΑΕΚ κυρίως έπαιζε από την πλευρά του και πήρε ως εκ τούτου πολλές μπάλες στα πόδια του.

Ντομαγκόι Βίντα: Για ακόμα ένα ματς, ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός ήταν από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Έβαλε ένα γκολ που ακυρώθηκε, έχασε ευκαιρίες ως σέντερ φορ για να σκοράρει. Βοήθησε σημαντικά σ’ όλους τους τομείς του παιχνιδιού. Το τάκλιν που κάνει στον Νταρίντα είναι παγκόσμιας κλάσης. Ο κορυφαίος της ΑΕΚ αλλά μοιραίος στην διαδικασία των πέναλτι.

Σίμος Μήτογλου: Ώριμο και καλό ματς από τον στόπερ της ΑΕΚ. Είχε σιγουριά στις κινήσεις του χωρίς την μπάλα στα πόδια του. Κέρδιζε τις περισσότερες προσωπικές μονομαχίες. Ενώ με την μπάλα στα πόδια του, είχε τις περισσότερες φορές σωστές επιλογές. Από τους κορυφαίους παίκτες της ΑΕΚ. Έκανε ένα από τα καλύτερα ματς του στην ΑΕΚ.

Λάζαρος Ρότα: Έδωσε και πάλι πολύ μεγαλύτερο βάρος στα ανασταλτικά του καθήκοντα, παίζοντας με ανάποδο πόδι στην αριστερή πλευρά. Και ήταν πολύ συνεπής ως προς αυτά που έπρεπε να κάνει στο αμυντικό κομμάτι του παιχνιδιού, με εξαίρεση ένα λάθος στο πρώτο ημίχρονο. Επιθετικά έκανε ανεβάσματα και προσπάθησε να βοηθήσει. Όμως από λάθος εκτίμηση και φάουλ που παραχώρηση, ήρθε η ισοφάριση του Άρη.

Γενς Γιόνσον: Πολλά τρεξίματα στην μεσαία γραμμή και πολλές κερδισμένες μονομαχίες. Έβγαλε πολλή δουλειά στα χαφ και μάλιστα πολλές φορές είχε εξαιρετικές τοποθετήσεις για να κλέψει μπάλες και να δώσει ξανά κατοχή στην ΑΕΚ. Πάλεψε μέχρι τέλους και στα 120 λεπτά. Έβαλε και την ψυχή του στο γήπεδο και για μεγάλο διάστημα έπαιζε σχεδόν μόνος του στα χαφ.

Ορμπελίν Πινέδα: Αυτή την φορά είχε εντολή να κινείται λίγο πιο κοντά στον φορ και όχι τόσο δίπλα στο αμυντικό χαφ. Αυτό τον βοήθησε να πάρει αρκετές πρωτοβουλίες ως προς την ανάπτυξη του παιχνιδιού της ΑΕΚ. Ακόμα και να βρεθεί σε θέση βολής για να χάσει ευκαιρίες για να σκοράρει. Σε αρκετά σημαντικό διάστημα του κανονικού ματς και της παράτασης έπαιξε δεξι μπακ. Και βοήθησε σημαντικά.

Στίβεν Τσούμπερ: Έπαιξε στην κορυφή της επίθεσης. Παρόλα αυτά η κίνηση του ήταν σχεδόν σ’ όλα τα μήκη και τα πλάτη του γηπέδου, από την μεσαία γραμμή και μπροστά. Έτρεξε πολύ και μόχθησε πολύ μέσα στο παιχνίδι. Βοήθησε σημαντικά.

Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς: Πέτυχε το γκολ με το οποίο έδωσε στην ΑΕΚ το προβάδισμα, κάτι που έδειξε πως το είχε ανάγκη και ψυχολογικά. Για ακόμα μια φορά τακτικά ήταν εξαιρετικός και ειδικά στις καλύψεις στο αμυντικά τρανζίσιον. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξε για μεγάλο διάστημα και στον άξονα και ήταν πολύ σημαντική η παρουσία του.

Νορντίν Άμραμπατ: Πήρε για μια ακόμα φορά πολύ παιχνίδι από την πλευρά του, καθώς η ΑΕΚ κυρίως έπαιζε από τα δεξιά. Έκανε και αυτός κάποιες επιπόλαιες ενέργειες, ενώ υπήρχαν και φορές που κρατούσε την μπάλα περισσότερο απ’ όσο χρειαζόταν. Δεν βοήθησε σχεδόν καθόλου.

Πέτρος Μάνταλος: Από τους καλύτερους παίκτες της ΑΕΚ. Είχε εντολή να κατεβαίνει πολύ χαμηλά στην άμυνα για να παίρνει μπάλα και να κάνει παιχνίδι. Το έκανε πολύ καλά καθώς με τις δικές του πρωτοβουλίες, αναπτυσσόταν και κυκλοφορούσε σωστά την μπάλα η ΑΕΚ. Είχε σωστές επιλογές με την μπάλα στα πόδια.

Σταύρος Πήλιος: Μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο και έδωσε πολλές μάχες από την πλευρά του. Είχε αυτοπεποίθηση, έδωσε πολλές μάχες και τις περισσότερες τις κέρδισε. Επιθετικά δεν κατάφερε να προσφέρει πολλά πράγματα.

Σέρχιο Αραούχο: Από την ώρα που μπήκε στο ματς, έπαιξε σε τρεις διαφορετικές θέσεις. Ακόμα και δεύτερος αμυντικός μέσος έπαιξε για μεγάλο κομμάτι στην παράταση. Πάλεψε πολύ, έσπαγε σωστά την μπάλα και βοήθησε. Δεν βρέθηκε πάντως ο ίδιος σε κανένα σημείο για να εκτελέσει

Έκι Πόνσε: Από την στιγμή που μπήκε στο ματς, δεν βοήθησε σχεδόν καθόλου. Και όχι μόνο αυτό, αλλά περισσότερο χάλαγε παρά έφτιαχνε τις επιθέσεις της ΑΕΚ. Ενώ στην διαδικασία των πέναλτι, ήταν ο ένας εκ των δυο που έχασε το πέναλτι.

Πάολο Φερνάντες: Έδωσε πνοή και δημιουργικότητα και ταχύτητα από την ώρα που μπήκε στην δεξιά πλευρά της ΑΕΚ.  Πολύ καλύτερος και πολύ πιο αποτελεσματικός και δημιουργικός από τον Άμραμπατ, δημιούργησε πολλά προβλήματα στην άμυνα του Άρη από την πλευρά του.

Ροντόλφο Πισάρο: Είχε διάθεση. Αλλά μέχρι εκεί. Μια πρωτοβουλία που να την τελειώσει σωστά δεν την πήρε. Κυρίως δεν έκανε σε καμία φάση το κάτι παραπάνω.

Τομ Φαν Βέερτ: Η τελευταία κίνηση που δικαιούταν να κάνει ο Αλμέιδα μέσα στην παράταση. Λογικό να του λείπει ο αγωνιστικός ρυθμός, καθώς είχε να παίξει καιρό. Προσπάθησε να μπει σε φάσεις και να τις κυνηγήσει.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X