Βερστράτε: «Είμαστε πεινασμένοι για να κατακτήσουμε τον τίτλο για τους φιλάθλους μας»

Βερστράτε: «Είμαστε πεινασμένοι για να κατακτήσουμε τον τίτλο για τους φιλάθλους μας»
Photo Credits: INTIME

Όσα δήλωσε ο Βεστράτε μετά την λήξη του του Άρης - ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μπίργκε Βερστράτε μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV μετά την λήξη της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον Άρη, αναφέροντας πως όλοι η ομάδα ήταν προετοιμασμένοι για τα πέναλτι και πως «λυσάνε» για την κατάκτηση του τροπαίου.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Εκείνη τη στιγμή δεν σκεφτόμουν τίποτα. Χθες στην προπόνηση εκτέλεσα τρία πέναλτι και ευστόχησα σε όλα. Μου είπαν να εκτελέσω σήμερα και το έκανα», είπε στα κανάλια Cosmote και αναφέρθηκε περαιτέρω στην προετοιμασία που προηγήθηκε.

«Όλοι ήμασταν προετοιμασμένοι για να φτάσουμε στα πέναλτι. Η ΑΕΚ είναι μία πολύ καλή ομάδα, όμως ο χαρακτήρας που δείξαμε ήταν απίστευτος. Είμαστε πεινασμένοι για να κατακτήσουμε τον τίτλο για τους φιλάθλους μας.

Ξέραμε ότι αυτό το παιχνίδι ήταν το πιο σημαντικό της χρονιάς και καταφέραμε να αποκλείσουμε μια μεγάλη ομάδα. Ξέραμε ότι η ομάδα έχει πολλά χρόνια να φτάσει σε έναν τελικό και γι’ αυτό τα δώσαμε όλα σήμερα».

 

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X