Δηκτικός Αλμέιδα: «Ρώτησε κανείς για το πέναλτι;»

Δηκτικός Αλμέιδα: «Ρώτησε κανείς για το πέναλτι;»
Photo Credits: INTIME

Το σχόλιο του Ματίας Αλμέιδα για τη φάση με το πέναλτι του Λίντσεϊ Ρόουζ στη παράταση του αγώνα της ΑΕΚ με τον Άρη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια πραγματικά ακατανόητη απόφαση πήρε ο ρέφερι του αγώνα της ΑΕΚ με τον Άρη στο Χαριλάου.

Στην παράταση (105′) η Ένωση βρέθηκε με αξιώσεις στην περιοχή του Άρη, ο Έκι Πόνσε έκανε το σουτ με τον Ρόουζ να σταματάει την μπάλα με το χέρι αλλά τόσο ο Νίκολα Νταμπάνοβιτς όσο και ο VAR δεν υπέδειξαν το εμφανέστατο πέναλτι, τονίζοντας πως σταμάτησε την μπάλα με το χέρι στήριξης. Από το ριπλέι είναι εμφανές πως υπάρχει χέρι στήριξης, αλλά η μπάλα χτύπησε στο άλλο χέρι του στόπερ του Άρη.Δηκτικός Αλμέιδα: «Ρώτησε κανείς για το πέναλτι;»

Μετά το τέλος της αναμέτρησης στην συνέντευξη Τύπου και αφού δεν υπήρχε άλλη ερώτηση για τον Ματίας Αλμέιδα, ο Αργεντινός είπε δηκτικά προς τους δημοσιογράφους «έγινε κάποια ερώτηση για το πέναλτι; γιατι δεν άκουσα κάτι…». Και στη συνέχεια αποχώρηση.

Φυσικά κανείς δεν ρώτησε τον Ματίας Αλμέιδα για την φάση με το χέρι του Ρόουζ και ο Πελάδο έδειξε τον εκνευρισμό του για τις ερωτήσεις που ακούει συνεχώς για τη διαιτησία με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα την γραφική περίπτωση στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Δείτε ξανά τη φάση:


Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X