Άρης: Δανεικός στην Ντιναμό Βουκουρεστίου ο Πάβιτσιτς

Άρης: Δανεικός στην Ντιναμό Βουκουρεστίου ο Πάβιτσιτς
Photo Credits: INTIME

Δεν έπιασε στον Άρη ο Πάβιτσιτς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντομαγκόι Πάβιτσιτς δεν κατάφερε να πείσει ούτε τον Απόστολο Τερζή ούτε τον Άκη Μάντζιο, καταγράφοντας συνολικά έξι συμμετοχές, δύο στην Super League και τέσσερις στα προκριματικά του Europa Conference League και ως το τέλος της περιόδου θα δωθεί δανεικός στην Ντιναμό Βουκουρεστίου.

Η ανακοίνωση των Ρουμάνων αναφέρει:

«Καλώς ήρθες, Ντομαγκόι Πάβιτσιτς! Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη μεταγραφή του Κροάτη μέσου στην Ντιναμό Βουκουρεστίου.

Έχοντας αγωνιστεί μέχρι πρόσφατα στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, στον Άρη Θεσσαλονίκης, ο 29χρονος Πάβιτσιτς είναι προϊόν των ακαδημιών της Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

Αγωνίστηκε, επίσης, κατά τη διάρκεια της καριέρας του σε Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, Ντινάμο Ζάγκρεμπ, Ριέκα και Κόνιασπορ, έχοντας ένα εντυπωσιακό ρεκόρ: κατέκτησε τέσσερα πρωταθλήματα Κροατίας με τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ και τέσσερα Κύπελλα Κροατίας, δύο με τη Ντινάμο και δύο με τη Ριέκα.

Ο Πάβιτσιτς, που φόρεσε οκτώ φορές τη φανέλα της εθνικής ελπίδων της Κροατίας πετυχαίνοντας ένα γκολ, έχει περάσει από όλα τα μικρά κλιμάκια των εθνικών ομάδων της χώρας του».

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X