Κύπελλο Ελλάδος: Φουλ για τελικό ξανά αν προκριθεί απόψε η ΑΕΚ στο Χαριλάου!

Κύπελλο Ελλάδος: Φουλ για τελικό ξανά αν προκριθεί απόψε η ΑΕΚ στο Χαριλάου!
Photo Credits: INTIME

Σχετικά εύκολος για την ΑΕΚ φαίνεται πως είναι ο δρόμος προς τον τελικό, αν καταφέρει και πάρει την πρόκριση απόψε απέναντι στον Άρη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τον Άρη (19:00), στη ρεβάνς της λευκής ισοπαλίας στη Νέα Φιλαδέλφεια (0-0) της προηγούμενης Τετάρτης (10/1).

Ωστόσο αν ο «δικέφαλος» καταφέρει να πάρει την πρόκριση απέναντι στον Άρη, δεν θα βρει ισχυρό αντίπαλο μπροστά της μέχρι να φτάσει στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, αν οι ποδοσφαιριστές του Ματίας Αλμέιδα επικρατήσουν σήμερα το βράδυ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και πάρουν το εισιτήριο για τα προημιτελικά θα βρεθούν απέναντι στον νικητή, ανάμεσα στο ζευγάρι του Λεβαδειακός-Νίκη Βόλου.

Σε αυτό το ζευγάρι δεν έχουμε ακόμα ξεκάθαρο το ποιος θα είναι ο αντίπαλος της «Ένωσης», καθώς οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες στον πρώτο αγώνα (1-1) και η ρεβάνς είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη (18/1).

Αφού πάρει την πρόκριση και από τα προημιτελικά, στον ημιτελικό η ΑΕΚ θα βρεθεί απέναντι στον νικητή του ζευγαριού Κηφισιά/ΟΦΗ-Athens Καλλιθέα-Παναιτωλικός.

Αναλυτικά η πορεία που θα ακολουθήσει η ΑΕΚ μέχρι τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας:

Φάση των «16»: ΑΕΚ-Άρης

Προημιτελικός: ΑΕΚ- Λεβαδειακός/Νίκη Βόλου

Ημιτελικός: ΑΕΚ-Κηφισιά/ΟΦΗ/Athens Καλλιθέα/Παναιτωλικός

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ (@kypelloelladas)

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X