ΑΕΚ: Η αλήθεια για την «ζούγκλα» της Τούμπας – Οι «περίεργοι» τραμπούκοι του ΠΑΟΚ, οι ύβρεις και η φυσιολογική αντίδραση του Αλμέιδα (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: Η αλήθεια για την «ζούγκλα» της Τούμπας – Οι «περίεργοι» τραμπούκοι του ΠΑΟΚ, οι ύβρεις και η φυσιολογική αντίδραση του Αλμέιδα (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Ολα τα αίσχη που έγιναν χθες στην Τούμπα από τον επίσημο ΠΑΟΚ και... περίεργους του απέναντι στον πάγκο της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για ακόμη μία φορά τα τελευταία χρόνια η Τούμπα έγινε τόπος επεισοδίων με τον πάγκο του ΠΑΟΚ να πρωταγωνιστεί σε εντάσεις, ύβρεις, προκλήσεις, ακόμη και τραμπουκισμούς σε πολλές περιπτώσεις από «περίεργους» με διαπιστεύσεις του . Και όλα αυτά με αποδέκτη τον πάγκο της ΑΕΚ στο χθεσινό παιχνίδι. Προφανώς το μεγάλο πρόβλημα τους στον ΠΑΟΚ ήταν και είναι η ΑΕΚ.

Οι πρώτες πληροφορίες για όσα έγιναν χθες στην Τούμπα αναφέρουν ότι η ΑΕΚ αντιμετώπιζε εξ’ αρχής πολύ εχθρική στάση που ξέφυγε πολλές φορές τα όρια. Πρωτίστως το πανό σχεδόν 50 μέτρων που κάλυπτε όλη την Θύρα 4 με περιεχόμενο προσβλητικό προς τη μνήμη του Μιχάλη, την ΑΕΚ και τον Μελισσανίδη. Το πανό πέρασε με την ανοχή της Αστυνομίας μέσα που δεν έκανε κανέναν έλεγχο ή έκανε και το… ενέκρινε, ενώ και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι υπόλογη για όλο αυτό. Σε μία περίοδο ειδικά με πολύ αυστηρά μέτρα.

Από εκεί και πέρα, φτάσαμε στις προκλήσεις του πάγκου του ΠΑΟΚ με αποκορύφωμα το 72’. Εκεί την έπεσαν όλοι, πάγκος και παράγοντες του ΠΑΟΚ στους ανθρώπους της Ένωσης και τους έβριζαν. Φυσικά αντέδρασαν οι άνθρωποι της ΠΑΕ ΑΕΚ σε μία άνανδρη κίνηση από πλευράς γηπεδούχων με το παιχνίδι σε εξέλιξη.

Και ο ΠΑΟΚ εδώ πρέπει να σημειωθεί ότι είναι μία ομάδα που δηλώνει «ασφάλεια» στον πάγκο της δίπλα στον Ραζβάν Λουτσέσκου κάτι… περίεργους φουσκωτούς που πολλές φορές ακολουθούν και τον προπονητή στην συνέντευξη Τύπου, με καρτελάκι διαπιστευμένου από την ΠΑΕ! Αυτοί σε κάθε ένταση μπαίνουν μέσα, έτσι και χθες, με τον Λουτσέσκου να κάνει τα… διάφορα του, πάντα πίσω τους. Και άλλες ομάδες έχουν αντίστοιχους, αλλά ο ΠΑΟΚ έχει ξεπεράσει κάθε όριο με τους «περίεργους» στον πάγκο του.

Και φτάσαμε στο τέλος του ματς με το απίστευτο συμβάν να εμφανιστούν δεκάδες άτομα ξαφνικά μπροστά στον πάγκο της ΑΕΚ. Αρκετοί εξ’ αυτών είπαν διάφορα προς τον πάγκο, ενώ εμφανίστηκε και ένας άγνωστος να μιλήσει κοντά στον Ματίας Αλμέιδα. Ο προπονητής της ΑΕΚ τον είχε «τσεκάρει» από πριν για όσα έκανε και αντέδρασε λεκτικά. Τότε τράβηξε κάποιος τον προπονητή της ΑΕΚ με δύναμη και ο Αλμέιδα γύρισε και τον έπιασε από τον λαιμό, αντιδρώντας έτσι σε ότι του έκαναν πριν. Και προφανώς δεν ξέρει αυτός που τον έσπρωξε και έπιασε από τον λαιμό ο ίδιος, ποιος είναι, με ποια ιδιότητα ήταν εκεί και γιατί έκανε ότι έκανε. Άλλωστε ήταν χωρίς κανέναν λόγο δεκάδες άτομα εκεί στον πάγκο της ΑΕΚ.

Ο ΠΑΟΚ εν συνεχεία με διαρροές κυκλοφόρησε ότι ο συγκεκριμένος είναι αστυνομικός της Διεύθυνσης Αθλητικής Βίας. Και προφανώς εδώ υπάρχει το ερώτημα τι ήθελε να πει στον Αλμέιδα, γιατί βρέθηκε κοντά του και τον τράβηξε. Η μεγάλη εικόνα βεβαίως είναι ότι για ακόμη μία φορά η Τούμπα δείχνει το πραγματικό πρόσωπο του ΠΑΟΚ και της νοοτροπίας της διοίκησης του και του προπονητή. Θέλουν να κάνουν τα παιχνίδια… μπάχαλο και να προκαλούν εντάσεις μικρές ή μεγάλες.

Στο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια υπάρχουν στην φυσούνα το πολύ 2-3 άνθρωποι της Αθλητικής Βίας, ο επικεφαλής τους και 1-2 ακόμη μαζί του. Και έχουν συγκεκριμένους χώρους που κινούνται με συγκεκριμένη συμπεριφορά. Στην Τούμπα έχει δεκάδες άτομα με πολιτικά και χωρίς διαπιστεύσεις και λένε ότι είναι της Αθλητικής Βίας. Επίσης, ούτε η Αθλητική Βία, ούτε η Αστυνομία επίσης, έχουν καμιά δουλειά να πηγαίνουν πάνω σε ανθρώπους των ομάδων από τον πάγκο, ακόμη και για να τους χωρίσουν. Είναι αρμοδιότητα αποκλειστικά του τέταρτου διαιτητή, των παρατηρητών και της Super League.

Ο συγκεκριμένος κύριος αποφάσισε να πάει να τραβήξει τον Αλμέιδα, αλλά προφανώς ο προπονητής της ΑΕΚ δεν έχει υποχρέωση να ξέρει ποιος τον τραβάει, ούτε είναι προφανές πως αυτοί είναι αστυνομικοί μέσα σε ένα τέτοιο χάος.

Μόλις έμαθε ο Αλμέιδα ποιος είναι, τότε πήγε του ζήτησε συγγνώμη και το έκανε και δημοσίως όπου δείχνει την στάση του και την νοοτροπία του μετά από ένα ματς όπου τον έβριζαν ασταμάτητα πέριξ του πάγκου. Δεν θα έπρεπε να βρεθεί σε τέτοια θέση ο προπονητής και γενικότερα ο πάγκος και σωστά αντέδρασε για να αμυνθεί σε ένα τέτοιο χάος. Όπως η κάθε φιλοξενούμενη ομάδα στη Νέα Φιλαδέλφεια είναι προστατευμένη, έτσι πρέπει να συμβαίνει και παντού. Στην ΑΕΚ και τον Αλμέιδα αυτό δεν συνέβη. Και υπήρξε αντίδραση απέναντι στο χάος… Αυτό άλλωστε θα το δουν και τα αρμόδια όργανα.

Τα σοβαρά είναι άλλα. Τι γίνεται επιτέλους στην Τούμπα με αυτούς τους… τραμπούκους που «λανσάρει» ο ΠΑΟΚ δημοσίως και τι θέλει να πετύχει;

Και επίσης ένας εκ των τραμπούκων που βρισκόταν εκεί με την έγκριση του ΠΑΟΚ και έκανε τσαμπούκαδες και εν συνεχεία φυγαδεύτηκε, ποιος ήταν και μετά εξαφανίστηκε; Στην αρχή τον συγκρατούν αλλά μετά τον… φυγαδεύουν.

Δείτε παρακάτω σχετικές φωτογραφίες από τον… περίεργο και την ζούγκλα της Τούμπας:

ΑΕΚ: Η αλήθεια για την «ζούγκλα» της Τούμπας – Οι «περίεργοι» τραμπούκοι του ΠΑΟΚ, οι ύβρεις και η φυσιολογική αντίδραση του Αλμέιδα (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Η αλήθεια για την «ζούγκλα» της Τούμπας – Οι «περίεργοι» τραμπούκοι του ΠΑΟΚ, οι ύβρεις και η φυσιολογική αντίδραση του Αλμέιδα (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: Η αλήθεια για την «ζούγκλα» της Τούμπας – Οι «περίεργοι» τραμπούκοι του ΠΑΟΚ, οι ύβρεις και η φυσιολογική αντίδραση του Αλμέιδα (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Η αλήθεια για την «ζούγκλα» της Τούμπας – Οι «περίεργοι» τραμπούκοι του ΠΑΟΚ, οι ύβρεις και η φυσιολογική αντίδραση του Αλμέιδα (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Η αλήθεια για την «ζούγκλα» της Τούμπας – Οι «περίεργοι» τραμπούκοι του ΠΑΟΚ, οι ύβρεις και η φυσιολογική αντίδραση του Αλμέιδα (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Η αλήθεια για την «ζούγκλα» της Τούμπας – Οι «περίεργοι» τραμπούκοι του ΠΑΟΚ, οι ύβρεις και η φυσιολογική αντίδραση του Αλμέιδα (ΦΩΤΟ)

AEK Τalk 13/5/24 -Στ. Καζαντζόγλου | enwsi.gr
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X