Κύπελλο Ελλάδας: Άρης-ΑΕΚ και Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός για την πρόκριση στα προημιτελικά-Δυνατές μάχες για ένα εισιτήριο στους «8»

Κύπελλο Ελλάδας: Άρης-ΑΕΚ και Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός για την πρόκριση στα προημιτελικά-Δυνατές μάχες για ένα εισιτήριο στους «8»
Photo Credits: INTIME

Με ντέρμπι σε «Κλεάνθης Βικελίδης» και «Γ. Καραϊσκάκης» και τρεις ακόμα αναμετρήσεις, συνεχίζονται σήμερα οι αγώνες για το Κύπελλο Ελλάδας για τη φάση των «16»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πέντε αναμετρήσεις για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας έχει το σημερινό πρόγραμμα, με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον να βρίσκεται στις αναμετρήσεις της ΑΕΚ με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκού, στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Την αυλαία του σημερινού προγράμματος ανοίγει η αναμέτρηση ανάμεσα στην Athens Καλλιθέα που υποδέχεται τον Παναιτωλικό (15:00). Η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη θέλει να κάνει την έκπληξη και να πάρει την πρόκριση στους «8», παρά την ήττα που γνώρισε στον πρώτο αγώνα του Αγρινίου με 3-2.

Στις 17:00 Ο Πανσερραϊκός θα υποδεχτεί τον ΠΑΟΚ, για το μοναδικό παιχνίδι των προημιτελικών με τον «δικέφαλο του Βορρά» να είναι το φαβορί για να τη νίκη και το προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά του θεσμού, ενώ την ίδια ώρα η Κηφισιά θα υποδεχτεί στη Καισαριανή τον ΟΦΗ.

Στις 19:00 ο Άρης θα υποδεχτεί την ΑΕΚ για την ρεβάνς της αναμέτρησης της προηγούμενης Τετάρτης (10/1), με την ομάδα του Άκη Μάντζιου να αντιμετωπίζει σε ακόμα έναν αγώνα προβλήματα τραυματισμών, όπως οι ενοχλήσεις του Κουέστα και αυτοί των Πάρτον, Ζουλ και Ρουπ.

Η Ένωση από την πλευρά της θα παραταχθεί χωρίς το μεγάλο της όπλο, τον Λιβάι Γκαρσία που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, αλλά θα τα δώσει όλα για την πρόκριση, δείχνοντας χαρακτήρα στα σημαντικά ματς.

Τέλος στις 21:00 ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί τον Παναθηναϊκό μετά το 1-1 της Λεωφόρου, με τις δύο ομάδες να θέλουν να πάρουν την πρόκριση, παρά τις απουσίες που έχουν.

Το σημερινό πρόγραμμα στο Κύπελλο Ελλάδας

  • 15:00 Athens Καλλιθέα – Παναιτωλικός (COSMOTE SPORT 1 HD)
  • 17:00 Πανσερραϊκός – ΠΑΟΚ (COSMOTE SPORT 5 HD)
  • 17:00 Κηφισιά-ΟΦΗ (COSMOTE SPORT 2 HD)
  • 19:00 Άρης – ΑΕΚ (COSMOTE SPORT 2 HD)
  • 21:00 Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός (COSMOTE SPORT 1 HD)

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X