Στο 3.20 με μπροστάρη τον Σέρχιο!

Στο 3.20 με μπροστάρη τον Σέρχιο!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ παίζει για τη… ζωή της στο Κύπελλο Ελλάδας και είναι έτοιμη να πάρει την πρόκριση για τα προημιτελικά αντιμετωπίζοντας τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (19:00).

Αφού έμεινε αλύγιστη σε ακόμα ένα ντέρμπι, η Ένωση ετοιμάζεται να δώσει ό,τι έχει για ένα μεγάλο διπλό. Μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα, ο Δικέφαλος είναι υποχρεωμένος να κυνηγήσει τη νίκη στη Θεσσαλονίκη και είναι δεδομένο πως ξεκινά ως φαβορί: Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως η ΑΕΚ είναι καλύτερη, πιο ποιοτική και, το κυριότερο, πιο έμπειρη σε καθεστώς τέτοιων αναμετρήσεων.

Η ομάδα του Αλμέιδα θα μπει στο γήπεδο με διάθεση να κυριαρχήσει και μπορεί να το καταφέρει, κόντρα σε μία ομάδα που έχει μάθει να περιμένει στην περιοχή της σε όλα τα ντέρμπι. Ποδοσφαιρικά, η πλάστιγγα γέρνει προς τη μεριά των φιλοξενούμενων και το διπλό
προσφέρεται σε απόδοση 2.20.

Είναι πάντως δεδομένο πως οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να κατεβάσουν τον ρυθμό και θα μείνουν στην αμυντική τους προσέγγιση, ακόμα και αν η ΑΕΚ προηγηθεί νωρίς στην αναμέτρηση. Αυτά τα ματς συνδυάζονται συνήθως με ανάγκη για επαγγελματική νίκη και το ενδεχόμενο για έναν συνδυασμό του διπλού με Under 3.5 γκολ βρίσκεται σε απόδοση 2.88.

H επιστροφή του Σέρχιο Αραούχο στην ενδεκάδα αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο στην αναμέτρηση. Ο αρχηγός της ΑΕΚ πήρε λεπτά συμμετοχής στα προηγούμενα ματς και τώρα ετοιμάζεται να παίξει, κάτι θα που θα δώσει σίγουρα μεγάλη ώθηση σε όλα τα επίπεδα. Επιπρόσθετα, η απουσία του Λιβάι Γκαρσία αναμένεται να φέρει τον Αργεντινό πιο κοντά στο «κουτί». Tο ενδεχόμενο να σκοράρει ο Σ.Αραούχο συνοδεύεται με απόδοση 3.20.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ:
2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X