Ξεκίνησαν οι «επισκέψεις» για τις κάμερες - Μικτά τεχνικά κλιμάκια σε «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena», Καραϊσκάκη και Λεωφόρο!

Ξεκίνησαν οι «επισκέψεις» για τις κάμερες - Μικτά τεχνικά κλιμάκια σε «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena», Καραϊσκάκη και Λεωφόρο!
Photo Credits: INTIME

Ξεκίνησαν οι επισκέψεις στα γήπεδα της Super League με την αρχή να γίνεται από ««Αγιά Σοφιά - OPAP Arena», Καραϊσκάκη και Λεωφόρο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ξεκίνησαν οι επισκέψεις στα γήπεδα της Super League, για τη δρομολόγηση της εναρμόνισής τους με τις νέες προδιαγραφές των συστημάτων ηλεκτρονικής εποπτείας (κάμερες) και ταυτοποίησης εισόδου θεατών, όπως προανήγγειλε ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, στη χθεσινή συνάντηση με τον νέο πρόεδρο της Super League 1, Μηνά Λυσάνδρου.

Στο πλαίσιο αυτό, μεικτά τεχνικά κλιμάκια με επικεφαλής τους γενικούς γραμματείς Αθλητισμού, Γιώργο Μαυρωτά, Δημόσιας Τάξης, Μάνο Λογοθέτη, και Πληροφοριακών Συστημάτων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημοσθένη Αναγνωστόπουλο, επισκέφθηκαν σήμερα τα γήπεδα «Γεώργιος Καραϊσκάκης», «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» και «Απόστολος Νικολαΐδης».

Οι επικεφαλής των τεχνικών κλιμακίων ενημέρωσαν τους υπευθύνους σχετικά με τις νέες διατάξεις για τις κάμερες και συγκεκριμένα τις ζώνες που πρέπει να καλύπτουν με βάση τις συστάσεις της Σύμβασης Saint Denis του Συμβουλίου της Ευρώπης για την Ασφάλεια, Προστασία και Εξυπηρέτηση θεατών, καθώς και τις προδιαγραφές ευκρίνειας εικόνας ανά ζώνη, ακολουθώντας τις συστάσεις της Ελληνικής Αστυνομίας στη βάση Ευρωπαϊκών Προτύπων.

Οι επισκέψεις θα συνεχιστούν και στα υπόλοιπα γήπεδα της Super League και αναμένεται να ολοκληρωθούν εντός δέκα ημερών.

Να θυμίσουμε πως πρόσφατα ο β’ αντιπρόεδρος της ΑΕΚ, Αλέξης Αλεξίου κατά τη  κατά τη σύσκεψη των ομάδων της Super League με τους αρμόδιους υπουργούς είχε πει πως «η «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» πληρεί όλες τις προϋποθέσεις.

«Είμαστε έτοιμοι, ακόμα και αύριο αν μας το ζητήσετε, να τα θέσουμε σε εφαρμογή. Όποιο γήπεδο είναι αυτή τη στιγμή έτοιμο μπορεί να ελεγχθεί. Αν ανταποκρίνεται και αποδειχθεί ότι δεν υπάρχει λόγος τοποθέτησης μηχανημάτων ή τροποποίηση των υπαρχόντων είναι άδικο να μένει κλειστό μέχρι τις 12 Φεβρουαρίου.

Είναι κάτι που δεν αφορά μόνο την ΑΕΚ αλλά για όποια άλλη ομάδα που είναι έτοιμη. Πρέπει τα γήπεδα που ανταποκρίνονται σε αυτά που ζητά η κυβέρνηση να ανοίξουν και τα παιχνίδια να γίνουν με κόσμο», είχε πει τότε.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X