ΑΕΚ: Συγκίνηση στον αγώνα των Παλαιμάχων με τον Ωρωπό για καλό σκοπό - Αποθεώθηκαν οι δόξες της Ένωσης (ΦΩΤΟ-VIDEO)

ΑΕΚ: Συγκίνηση στον αγώνα των Παλαιμάχων με τον Ωρωπό για καλό σκοπό - Αποθεώθηκαν οι δόξες της Ένωσης (ΦΩΤΟ-VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Την ομάδα της ΑΕΚ συνόδευσαν ο Θωμάς Μαύρος, ο Στέλιος Μανωλάς και ο Λάκης Νικολάου που φωτογραφήθηκαν με τους θαυμαστές τους

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων βετεράνων του Ωρωπού και της ΑΕΚ που έγινε στο ανακαινισμένο γήπεδο των Νέων Παλατίων. Παρά τη βροχή πλήθος θεατών και οικογένειες με τα παιδιά τους βρέθηκαν στην εξέδρα του γηπέδου αλλά και έξω από τα αποδυτήρια για να γνωρίσουν τις μεγάλες δόξες της ΑΕΚ αλλά και των ανθρώπων που έχουν γράψει ιστορία στα ποδοσφαιρικά γήπεδα του Ωρωπού.

Ο αγώνας διοργανώθηκε από το Σύλλογο Παλαιμάχων Ωρωπού που ιδρύθηκε το Σεπτέμβριο του 2023 και έχει μπει δυναμικά στα αθλητικά και κοινωνικά δρώμενα με την υποστήριξη του Δήμου Ωρωπού αλλά και του ΠΑΣ Ωρωπού και έγινε για φιλανθρωπικό σκοπό και συγκεκριμένα για την ενίσχυση της αγωνίστριας Μαρίας Λυδίας και των τριών Ειδικών Σχολείων Δήμου Ωρωπού.

Όπως είπαν οι διοργανωτές ο στόχος επιτεύχθηκε αφού εκτός από τα παιδιά και τις οικογένειες τους υπήρξε συγκινητική υποστήριξη από το σύνολο όλων των κοινοτήτων των χωριών του Δήμου Ωρωπού αλλά και του εμπορικού κόσμου. «Τους ευχαριστούμε όλους μέσα από την καρδιά μας. Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο που στήριξε την προσπάθεια μας. Από όλα τα χωριά του Δήμου μας. Καταφέραμε να συγκεντρώσουμε 104 χορηγίες στην συντριπτική τους πλειοψηφία από τον εμπορικό κόσμο του Δήμου Ωρωπού και μάλιστα σε μία δύσκολη περίοδο. Από κάθε γωνιά είχαμε προσφορές, από τον Αυλώνα και τον Κάλαμο και από τις Αφίδνες και το Καπανδρίτι μέχρι το Χαλκούτσι. Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας. Συγκινηθήκαμε που είδαμε να γεμίζει το γήπεδο υπό βροχή. Ευχαριστούμε τον Δήμο Ωρωπού, τον δήμαρχο Γιώργο Γιασημάκη, τους Δημοτικούς Συμβούλου και τη διοίκηση και τα μέλη του ΠΑΣ Ωρωπού που μας υποστήριξαν με όλες τους τις δυνάμεις», είπε ο Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου Παλαιμάχων Μάκης Εφραιμίδης και έκανε πρόσκληση σε όλους να αγκαλιάσουν τον Σύλλογο Παλαιμάχων Ωρωπού που για πρώτη φορά συμμετέχει στο παναττικό πρωτάθλημα με την συμμετοχή 42 ομάδων και δίνει αγώνες κάθε Δευτέρα βράδυ.

Την ομάδα της ΑΕΚ συνόδευσαν ο Θωμάς Μαύρος, ο Στέλιος Μανωλάς και ο Λάκης Νικολάου που φωτογραφήθηκαν με τους θαυμαστές τους όπως και οι Τάκης Καραγκιοζόπουλος (είναι ο προπονητής), ο Λύσανδρος Γεωργαμλής, ο Ντανιέλ Μπατίστα, ο Χάρης Κοπιτσής που μοίρασαν φωτογραφίες και αυτόγραφα με φίλους της ΑΕΚ και κυρίως φίλους του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού που τους θαύμασαν και τους χειροκρότησαν.

Με την παρουσία τους τίμησαν το φιλικό ο γιος του Κώστα Νεστορίδη, Γιώργος Νεστορίδης, ο πρόεδρος των Παλαιμάχων ΑΕΚ Γιώργος Καραφέσκος, Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Ωρωπού, Σύμβουλοι Δημοτικών Ενοτήτων και ο Παγκόσμιος πρωταθλητής της σκοποβολής Μάκης Μίτας.

Με την ομάδα της ΑΕΚ αγωνίστηκαν ακόμα οι Διονύσης Χιώτης, Παναγιώτης Στυλιανόπουλος, Χρήστος Βασιλόπουλος, Γιάννης Κοντοές, Ηλίας Κυριακίδης, Λάμπρος Γεωργιάδης, Γρηγόρης Μάκος, Ιβάν Ρούσεφ, Γιάννης Μαγκίνας, Μιχάλης Πυθαρούλης, Στέφανος Πορφύρης, Απόστολος Βερβέρης, Μιχάλης Μυλωνάς, Δημήτρης Ρούσσης, ο Χρήστος Κόντης, Κώστας Ζωγράφος, Μπάμπης Ζαρωτιάδης.

Η ομάδα των Παλαιμάχων Ωρωπού εκπροσωπήθηκε από τους Οσμάν Λου, Κοσμά Καραγιώργο, Μάκη Εφραιμίδη, Γιώργο Γιολδάση, Νέστωρ Κούτσουρη, Χρήστο Μπαϊκαρά, Χρήστο Τιμπλαλέξη, Χρήστο Γκουζιώτη, Τάσο Καμπούρη, Νάσο Σουβατζή, Κώστας Τιραϊλή, Παναγιώτη Τσαγκαράκη, Παναγιώτη Μπάνα, Πέτρο Παπαπάνο, Γιώργο Μίχα, Κώστα Παπακωνσταντίνου, Γιώργο Τσιώτα, Βαγγέλη Δήμα, Βαγγέλη Τζεβελέκο, Κώστα Καστρίτση, Γιώργο Μενούνο, Γιώργο Μπάρα, Γιώργο Σκούρτη. Διαιτητές ήταν οι Ωρωπιώτες Γιάννης Πετράκης, Παναγιώτης Γιωτάκης και ο Γ.Τσιακμακίδης από τα Οινόφυτα.

Δείτε εικόνες:

ΑΕΚ: Συγκίνηση στον αγώνα των Παλαιμάχων με τον Ωρωπό για καλό σκοπό - Αποθεώθηκαν οι δόξες της Ένωσης (ΦΩΤΟ-VIDEO) ΑΕΚ: Συγκίνηση στον αγώνα των Παλαιμάχων με τον Ωρωπό για καλό σκοπό - Αποθεώθηκαν οι δόξες της Ένωσης (ΦΩΤΟ-VIDEO) ΑΕΚ: Συγκίνηση στον αγώνα των Παλαιμάχων με τον Ωρωπό για καλό σκοπό - Αποθεώθηκαν οι δόξες της Ένωσης (ΦΩΤΟ-VIDEO) ΑΕΚ: Συγκίνηση στον αγώνα των Παλαιμάχων με τον Ωρωπό για καλό σκοπό - Αποθεώθηκαν οι δόξες της Ένωσης (ΦΩΤΟ-VIDEO) ΑΕΚ: Συγκίνηση στον αγώνα των Παλαιμάχων με τον Ωρωπό για καλό σκοπό - Αποθεώθηκαν οι δόξες της Ένωσης (ΦΩΤΟ-VIDEO) ΑΕΚ: Συγκίνηση στον αγώνα των Παλαιμάχων με τον Ωρωπό για καλό σκοπό - Αποθεώθηκαν οι δόξες της Ένωσης (ΦΩΤΟ-VIDEO) ΑΕΚ: Συγκίνηση στον αγώνα των Παλαιμάχων με τον Ωρωπό για καλό σκοπό - Αποθεώθηκαν οι δόξες της Ένωσης (ΦΩΤΟ-VIDEO) ΑΕΚ: Συγκίνηση στον αγώνα των Παλαιμάχων με τον Ωρωπό για καλό σκοπό - Αποθεώθηκαν οι δόξες της Ένωσης (ΦΩΤΟ-VIDEO) ΑΕΚ: Συγκίνηση στον αγώνα των Παλαιμάχων με τον Ωρωπό για καλό σκοπό - Αποθεώθηκαν οι δόξες της Ένωσης (ΦΩΤΟ-VIDEO)

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X