Η αλήθεια καταρρίπτει την «πράσινη» προπαγάνδα για το ΑΕΚ-ΠΑΟ: Το εύκολο πέσιμο του Βέρμπιτς και το φάουλ στον Γκατσίνοβιτς (VIDEO)

Η αλήθεια καταρρίπτει την «πράσινη» προπαγάνδα για το ΑΕΚ-ΠΑΟ: Το εύκολο πέσιμο του Βέρμπιτς και το φάουλ στον Γκατσίνοβιτς (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η αλήθεια είναι μια και ξεκάθαρη για το χθεσινό παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ παρουσίασε ένα μέτριο αγωνιστικό πρόσωπο για τα περισσότερα λεπτά του χθεσινού ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο με την ψυχή της πρωταθλήτριας στο φινάλε όχι μόνο ισοφάρισε με τον Λιβάι Γκαρσία, αλλά παραλίγο να πάρει και τη νίκη με τον Σέρχιο Αραούχο.

Μετά από αρκετό καιρό και παρά την άπουσία του κόσμου από τις εξέδρες, είδαμε ένα ωραίο ντέρμπι με μάχη σε όλους τους τομείς εντός του γηπέδου. Με τη λήξη του ντέρμπι όμως, η «πράσινη» πλευρά επιχείρησε να πάει την κουβέντα ξανά αλλού.

Ο Παναθηναϊκός έβγαλε μια ανακοίνωση 17 λέξεων διαμαρτυρόμενος για τη διαιτησία και στη συνέχεια ο γνωστός μηχανισμός της προπαγάνδας έκανε την σπίθα… mega fire και έστρεψαν όλη τη κουβέντα στον ρέφερι κάνοντας λόγο για αλλοίωση αποτελέσματος. Ο Σουηδός διαιτητής έδειχνε πως κρούσε τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και στις μεγάλες φάσεις θέλησε να παίξει με… ασφάλεια και άφησε το VAR να βγάλει το φίδι από την τρύπα. Μια τακτική που ακολουθούν όλοι οι διαιτητές που θέλουν να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο.

Πάμε να δούμε όμως τι ισχυρίζεται η προπαγάνδα του Παναθηναϊκό. «Ο διαιτητής και ο VAR δεν υπέδειξαν καταφανέστατο πέναλτι σε καθαρή ανατροπή του Βέρμπιτς στο 56ο λεπτό», ανέφερε η ανακοίνωση του ΠΑΟ χθες λίγα λεπτά μετά το τέλος του ματς.


Σύμφωνα με πληροφορίες, στην εν λόγω φάση που διαμαρτύρεται ο ΠΑΟ, διαιτητής και VARίστας θεωρούν πως ο εξτρέμ των «πράσινων» έψαξε την επαφή στο πόδι του Πινέδα και αυτός ήταν και ο λόγος που προχώρησαν γρήγορα με την φάση. Θεώρησαν ανεπαίσθητη την επαφή και σε κάθε περίπτωση πως επιχείρησε ο Βέρμπιτς να πάρει το πέναλτι.

Η ΠΑΕ έκανε αναφορά στην φάση, την έφερε στο επίκεντρο χωρίς σχόλια. και τα σχόλια που ακολούθησαν το έχουν πάει άκρα με γραφικότητες σα να καθόρισε το αποτέλεσμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό που κάνει ο Βέρμπιτς στην φάση είναι ό,τι κάνουν από πέρσι όλοι οι παίκτες του Παναθηναϊκού. Ψάχνουν την παραμικρή επαφή και παίρνουν πέναλτι που συνήθως τα δίνει το VAR, τουλάχιστον όταν είναι Έλληνες διαιτητές. Με ξένο διαιτητή του αρνήθηκε το πέναλτι που ζήτησαν στο «Γ. Καραϊσκάκης» πέρυσι στα πλέι οφ στη φάση που «φώναζαν» με τον Σπόραρ και το τάκλιν του Ρέαμπτσιουκ. Βέβαια τότε δεν μιλούσαν για σφαγές…

Από κει και πέρα, ο Παναθηναϊκός λίγα λεπτά μετά από αυτή τη φάση σκόραρε με τον Γουίλιαν Αράο και προηγήθηκε. Δεν έκρινε δηλαδή τίποτα αυτή η φάση όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα.


Αντιθέτως, καθοριστική ήταν η φάση με τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς στο πρώτο ημίχρονο. Ο διαιτητής δεν σφυρίζει φάουλ πάνω στον Σέρβο χαφ, εκείνος πέφτοντας πιάνει τη μπάλα με τα χέρια θεωρόντας αυτονόητο πως θα πάει το φάουλ και ο Αλ Χακίμ δίνει φάουλ υπέρ του ΠΑΟ και κίτρινη στον Γκατσίνοβιτς. Από αυτό το φάουλ έρχεται στη συνέχεια το γκολ του Τιμ Γεντβάι με το οποίο ισοφάρισε ο Παναθηναϊκός

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X