«Στο κόλπο για Μπακασέτα και η Γαλατασαράι»

«Η Μπεσίκτας έκανε επίσημη κίνηση για τον Μπακασέτα»
Photo Credits: INTIME

Η μετακίνηση του Τάσου Μπακασέτα στην Μπεσίκτας δεν προχώρησε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Γαλατασαράι φέρεται να ξεκίνησε επαφές με την Τράμπζονσπορ για την απόκτηση του Τάσου Μπακασέτα.

Η μετακίνηση του Τάσου Μπακασέτα στην Μπεσίκτας δεν προχώρησε, ωστόσο ακόμα μια ομάδα της Κωνσταντινούπολης ετοιμάζεται να κάνει κίνηση για την απόκτησή του. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα sozcu.com.tr, η Γαλατασαράι βρίσκεται σε συζητήσεις με την Τράμπζονσπορ για τη μεταγραφή του 30χρονου μεσοεπιθετικού.

Ο πρόεδρος της Γαλατά Χασάν Αράς αποκάλυψε ότι βρίσκεται σε επαφή με τον Μπακασέτα, ενώ θα ξεκινήσει άμεσα συζητήσεις και με τον πρόεδρο του συλλόγου της Τραπεζούντας Ερτουγκρούλ Ντογκάν, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Ο Έλληνας άσος αποκλείστηκε τελευταία στιγμή χθες από την αποστολή της Τράμπζονσπορ για το παιχνίδι με την Αντάλιασπορ λόγω τραυματισμού, όπως αναφέρθηκε επίσημα, αλλά το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι το γεγονός ότι έμεινε εκτός πλάνων ίσως έχει να κάνει με την πορεία των διαπραγματεύσεων για τη μεταγραφή του.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X