ΑΕΚ: Πανό στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena» για τον Μιχάλη με μηνύματα (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: Πανό στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena» για τον Μιχάλη με μηνύματα (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Το μήνυμα των οπαδών της ΑΕΚ ενόψει του αγώνα της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ υποδέχεται σήμερα τον Παναθηναϊκό στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» για πρώτη φορά μετά τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη.

Κόσμος δεν θα υπάρχει το βράδυ στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας, ωστόσο οπαδοί του Δικεφάλου κρέμασαν από νωρίς σήμερα, πανό στη μνήμη του 29χρονου οπαδού που δολοφονήθηκε στην επίθεση της 7ης Αυγούστου από οπαδούς της Ντινάμο Ζάγκρεμπ του ΠΑΟ.

Τα δύο πανό έχουν κρεμαστεί στα δύο πέταλα της «Αγιά Σοφιάς – OPAP Arena» και έχουν ξεκάθαρο μήνυμα. Εκείνο που είναι κρεμασμένο στο πέταλο της Original 21 γράφει: «Ο πόνος που δεν γίνεται δάκρυ, γίνεται μίσο και οργή. Το αίμα του Μιχάλη Κατσούρη δεν θα ξεχαστεί».

Ενώ το άλλο πανό στο απέναντι πέταλο γράφει: «Για αυτούς που φύγαν νωρίς και οι γειτονιές τρέμαν στον διάβα τους. Μιχάλης Κατσούρης, αθάνατος».

Δείτε φωτογραφίες:

ΑΕΚ: Πανό στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena» για τον Μιχάλη με μηνύματα (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Πανό στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena» για τον Μιχάλη με μηνύματα (ΦΩΤΟ)

Σταμάτης Βούλγαρης: Ασχολούμαστε με το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη και όχι με τον… τελικό
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X