Η Μπαρτσελόνα κάνει... άκρη τη Nike και είναι μια ανάσα από τεράστια συμφωνία με την Puma!

Η Μπαρτσελόνα κάνει... άκρη τη Nike και είναι μια ανάσα από τεράστια συμφωνία με την Puma!
Photo Credits: INTIME

Έτοιμη για να έρθει σε συμφωνία με την Puma είναι η Μπαρτσελόνα, βάζοντας τέλος στην πολυετή της συνεργασία με τη Nike

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στα σκαριά φαίνεται πως είναι μια τεράστια αλλαγή για την εταιρεία που θα ντύνει την Μπαρτσελόνα τα επόμενα χρόνια!

Σύμφωνα με πληροφορίες της Sport, οι «μπλαουγκράνα» βρίσκονται σε πολύ προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την Puma για να είναι η εταιρεία ένδυσης τους από την αγωνιστική περίοδο 2025-26, βάζοντας, έτσι, τέλος στη πολυετή συνεργασία με τη Nike.

Η ισπανική ομάδα έχει συμβόλαιο με τη βορειοαμερικανική πολυεθνική μέχρι το 2028, σε μια συμφωνία περίπου 105 εκατομμυρίων ευρώ, συν άλλα 50 εκατομμύρια που συνδέονται με πιθανά μπόνους, συνεργασία που χρονολογείται από το 1998 υπό την προεδρία του Γιόσεπ Λουίς Νούνιεθ.

Ωστόσο, η σχέση των δυο πλευρών έχει περάσει πολλά επεισόδια τα τελευταία χρόνια και η αλλαγή φαίνεται πως είναι πιο κοντά από ποτέ. Μάλιστα, αν αυτή υλοποιηθεί θα προσφέρει μια τεράστια οικονομική ανάσα στην Μπαρτσελόνα, που προσπαθεί να πατήσει, ξανά, στα πόδια της μετά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε το προηγούμενο διάστημα.

Συγκεκριμένα, η Puma είναι έτοιμη να πληρώσει την Μπαρτσελόνα ένα ποσό στα 200 εκατομμύρια ευρώ, ενώ με τα μπόνους μπορεί να εκτοξευτεί στα 300 εκατομμύρια ευρώ, ένα deal που αν πραγματοποιηθεί, θα πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες συμφωνίες στο χώρο ένδυσης στον αθλητισμό.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X