«Πράσινος εμφύλιος» στα social media για την αποχώρηση του Μπρινιόλι από τον Παναθηναϊκό

«Πράσινος εμφύλιος» στα social media για την αποχώρηση του Μπρινιόλι από τον Παναθηναϊκό
Photo Credits: INTIME

«Μάχη» των οπαδών του Παναθηναϊκού στα social για τον Μπρινιόλι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι μπορεί να θεωρείται εκτός ομάδας στον Παναθηναϊκό από χθες (13/1) το απόγευμα, με τους οπαδούς των «πρασίνων» να έχουν ξεκινήσει αμέσως μία… μάχη μεταξύ τους για το ποιος έχει τη μεγαλύτερη ευθύνη για την υπόθεση του Ιταλού τερματοφύλακα.

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι από το απόγευμα του Σαββάτου (13/1) μπορεί να θεωρείται εκτός ομάδας στον Παναθηναϊκό, αφού αποφάσισε πως δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους «πράσινους». Κάπως έτσι ο Ιταλός μπορεί να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα θέλει από τη στιγμή που βρίσκεται στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του.

Την ίδια ώρα η ομάδα του Φατίχ Τερίμ είναι σε άμεση αναζήτηση τερματοφύλακα. Ωστόσο η απόφαση να μην ανανεώσει ο Μπρινιόλι έχει δημιουργήσει μεγάλο θέμα, καθώς έχουν ακουστεί φήμες πως ο Ιταλός έχει ήδη συμφωνήσει με την ΑΕΚ, κάτι που η ίδια έχει διαψεύσει.

Από τη μεριά του ο Παναθηναϊκός με ανακοίνωση έδωσε λεπτομέρειες στην όλη υπόθεση, λέγοντας πως ο Ιταλός δεν απάντησε στη διορία που του είχε δώσει η ομάδα, ενώ τόνισαν πως του είχαν σκοπό να του δώσουν ό,τι εκείνος ήθελε. Μάλιστα πριν από τη χθεσινή (13/1) προπόνηση των «πρασίνων» ο Μπρινιόλι είχε πει ότι θα συνεχίσει με τον Παναθηναϊκό, αλλά λίγο μετά υποστήριξε πως δεν είχε καμία πρόθεση να ανανεώσει.

Στο twitter λοιπόν έχει ξεκινήσει μία… μάχη ανάμεσα στους οπαδούς του Παναθηναϊκού. Συγκεκριμένα οι απόψεις για την υπόθεση Μπρινιόλι διίστανται, καθώς μερικοί πιστεύουν πως το τριφύλλι «χρωστάει» στον Ιταλό και άλλοι το αντίθετο… χώνοντάς τα στην ομάδα.

«Να με συγχωρείτε αλλά ήρθε ως άγνωστος μεταξύ αγνώστων από κάποια Έμπολι, αναδείχθηκε, έπαιξε Ευρώπη που δεν θα πέρναγε ούτε απέξω, εξαργυρώνει το γραμμάτιο του και αριβάρει. Δεν του χρωστάμε, αυτός χρωστάει στον Παναθηναϊκό», αναφέρει ένας, ενώ ένας άλλος σχολιάζει «Περί Μπρινιόλι. Πιστεύω απόλυτα τα γεγονότα όπως τα παραθέτει η ΠΑΕ μέχρι το Σάββατο, δεν είναι κάτι περίεργο. Δεν πιστεύω με κανένα τρόπο το τελευταίο κομμάτι, ότι ο Μπρινιόλι τα γύρισε τελευταία στιγμή με σκοπό να παίξει στο ντέρμπι και να στήσει το ματς».

«Μπρινιόλι αν υποψιαστώ ότι έχεις κλείσει εκεί που νομίζω θα είσαι για φτύσιμο», ήταν τα λόγια ακόμα ενός. «Ιστορία του Μπρινιόλι όπως του Μπεργκ παλαιότερα. Παίκτης που έχει προσφέρει και τον έχουν αγαπήσει ομάδα και οπαδοί δεν τα βρίσκει με την διοίκηση στα λεφτά της ανανέωσης. Ξεκινάει παραφιλολογία για Μπεργκ ότι έχει κλείσει ΠΑΟΚ ή Ολυμπιακό για να ξενερώσει τον κόσμο», σχολίασε ένας τέταρτος.

Πηγή: sportal.gr

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X