Σενάρια για Μπάρκα στον Παναθηναϊκό

ΑΕΚάρα κέρδισε τους ξανά και... πάτα κορυφή! (20:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Η αποχώρηση Μπρινιόλι αναγκάζει τον Παναθηναϊκό να ψάξει τερματοφύλακα και το όνομα του Μπάρκα έπεσε στο τραπέζι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι εξελίξεις με τον Μπρινιόλι έφεραν τα πρώτα σενάρια για τη θέση του τερματοφύλακα στον Παναθηναϊκό με το όνομα του Βασίλη Μπάρκα να έχει πέσει στο τραπέζι.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Live Sport, ο διεθνής γκολκίπερ απασχολεί έντονα τον Παναθηναϊκό και βρίσκεται στη λίστα του, ωστόσο η υπόθεσή του δεν είναι εύκολη.

Το δεδομένο είναι, πάντως, πως ο Παναθηναϊκός δεν έχει θέμα να πληρώσει transfer fee αν χρειαστεί και το κασέ του παίκτη μπορεί να καλύψει και με το παραπάνω μάλιστα. Σε όλα αυτά, φαίνεται να έχει σύμμαχο και τον ίδιο τον παίκτη. Διότι, ο Μπάρκας, σύμφωνα με το περιβάλλον του, είναι κάτι παραπάνω από «ζεστός» για την επιστροφή στα πάτρια εδάφη!

Το δεδομένο είναι ένα… Πως ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να πάρει πορτιέρο. Και αυτό γιατί ναι μεν υπάρχει ο Γιούρι Λοντίγκιν που με τα πόδια δεν βγάζει και την μεγαλύτερη ασφάλεια (σ.σ.: και δεν είναι επιπέδου ομάδας πρωταθλητισμού) και ο Ξενόπουλος που εδώ και 5 χρόνια, δυστυχώς, συμπληρώνει τις προπονήσεις. Κοινώς, η απόκτηση Νο1 φαντάζει ως η απόλυτη προτεραιότητα των «πρασίνων».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X