Τσιτσιπάς για τους Ολυμπιακούς Αγώνες: «Δύσκολο να παίξεις σε τρία ταμπλό»

Τσιτσιπάς για τους Ολυμπιακούς Αγώνες: «Δύσκολο να παίξεις σε τρία ταμπλό»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν είναι σίγουρος ότι θα παίξει μεικτό διπλό με τη Μαρία Σάκκαρη στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Θα ήθελα πολύ να μοιραστώ το γήπεδο μαζί της», είπε ο 25χρονος τενίστας στο SBS. «Αυτή τη στιγμή έχω κάποιες προκλήσεις μπροστά μου, δεν ξέρω πώς θα με επηρεάσουν τα τρία ταμπλό. Δεν είναι εύκολο να παίξεις τρία ταμπλό σε μία εβδομάδα. Πρέπει να βρω λύσεις, διότι για μένα είναι επίσης σημαντικό να αγωνιστώ με τον αδερφό μου, με τον οποίο είχαμε όνειρο από μικρή ηλικία να παίξουμε μαζί σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Είναι όνειρο ζωής. Φυσικά, υπάρχει και το μονό που είναι το πιο σημαντικό από όλα, οπότε θα πρέπει να καθίσω με την ομάδα μου και να το συζητήσω πιο σοβαρά».

Ο Στεφ ρωτήθηκε αν είναι «βάρος» το γεγονός ότι πέρυσι έπαιξε στον τελικό του Australian Open. «Δεν με έχει επηρεάσει, αντιθέτως μου δίνει δύναμη και κουράγιο για να συνεχίσω με τον ίδιο τρόπο. Ο κόσμος εδώ αξίζει πολύ περισσότερα από εμένα. Έχω παίξει σε ημιτελικούς και ένα τελικό, στόχος μου είναι να προσφέρω περισσότερο θέαμα και περισσότερη ενέργεια σε στον κόσμο που θα έρθει να με υποστηρίξει. Οι προσδοκίες μου παραμένουν πολύ υψηλές και θέλω να δώσω στον κόσμο κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί στη χώρα μας από κανέναν τενίστα. Ένας τίτλος ή μια μεγάλη επίδοση στο Australian Open είναι στις προσδοκίες μου».

Aναφέρθηκε, τέλος, και στη φυσική του κατάσταση. «Όταν μπαίνω μέσα στο γήπεδο και νιώθω την ενέργεια ενός μεγάλου ελληνικού κοινού στη Μελβούρνη, ξεχνάω όλα τα υπόλοιπα και αυτό που παραμένει είναι το παιχνίδι μου και το πώς θα φτάσω στη νίκη».

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X