Γιάννης, Λίλαρντ και Μίντλετον «λύγισαν» τους Ουόριορς

Γιάννης, Λίλαρντ και Μίντλετον «λύγισαν» τους Ουόριορς
Photo Credits: INTIME

Η σούπερ τριάδα των Μιλγουόκι Μπακς πραγματοποιώντας εκπληκτική εμφάνιση έκαμψε την αντίσταση των μαχητικών Ουόριορς, οδηγώντας τα «Ελάφια» στη νίκη με 129-118

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ολοκλήρωσε την αναμέτρηση έχοντας 33 πόντους, 9 ριμπάουντ και 5 ασίστ σε 35 λεπτά συμμετοχής με 11/18 δίποντα, 6/8 βολές και 1/3 τρίποντα.

Ο Κρις Μίντλετον μετά από καιρό έκανε εκπληκτική εμφάνιση έχοντας 24 πόντους, 3 ριμπάουντ και 10 ασίστ, με τον Ντάμιαν Λίλαρντ να προσθέτει 27 πόντους, 6 ριμπάουντ και 7 ασίστ.

Οι Ουόριορς παρά τις πολλές απουσίες του με κυριότερη αυτή του Στεφ Κάρι, πάλεψαν μέχρι το φινάλε την αναμέτρηση, όμως η έλλειψη λύσεων έγειρε την πλάστιγγα υπέρ των Μπακς.

Τα «Ελάφια» από την πλευρά τους έδειξαν σοβαρές αδυναμίες στην άμυνα, όμως η επίθεσή τους λειτούργησε άψογα, βλέποντας για πρώτη φορά την σούπερ τριάδα των Γιάννη, Λίλαρντ και Μίντλετον να αποδίδει στο ψηλότερο επίπεδο.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X