Προφυλακιστέοι οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της 31χρονης Γεωργίας στην Θεσσαλονίκη – Τι είπαν στον ανακριτή

Προφυλακιστέοι οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της 31χρονης Γεωργίας στην Θεσσαλονίκη – Τι είπαν στον ανακριτή

Προφυλακιστέοι οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της 31χρονης Γεωργίας στη Θεσσαλονίκη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τον δρόμο προς τη φυλακή «έδειξαν» εισαγγελέας και ανακριτής στους δύο άνδρες που κατηγορούνται για τη δολοφονία της 41 ετών εγκύου, η σορός της οποίας βρέθηκε την περασμένη Δευτέρα σε δασική περιοχή κοντά στο Μονοπήγαδο, στα όρια των νομών Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής, μία εβδομάδα μετά την εξαφάνισή της, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς.

Ο 39χρονος σύντροφός της και ο 34χρονος φίλος του, που διώκονται για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, διακοπή κύησης και ληστεία (από κοινού και σε βαθμό κακουργήματος), όπως επίσης για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, κατά τις μαραθώνιες απολογίες τους – ενώπιον του 4ου τακτικού ανακριτή Θεσσαλονίκης – αποποιήθηκαν τις ευθύνες τους όσον αφορά τη δολοφονία της 41χρονης Γεωργίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπέδειξαν ο ένας τον άλλο ως δράστη του φονικού, το κίνητρο του οποίου ήταν η ληστεία.

«Όταν ξύπνησα το πρωί δεν την βρήκα δίπλα μου»

Ακολουθώντας την προανακριτική του στάση, ο 39χρονος αρνήθηκε το σύνολο των εις βάρος του αποδιδόμενων πράξεων, επιμένοντας πως είναι αθώος. «Δεν πρόκειται να ομολογήσω ένα έγκλημα που δεν έκανα» φέρεται να απολογήθηκε, απαντώντας στα επίμονα ερωτήματα του ανακριτή για τις συνθήκες θανάτου της 41χρονης, η οποία, σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά ευρήματα, έφερε τρία θανατηφόρα τραύματα από μαχαίρι στην τραχηλική χώρα και στον αυχένα.

Για την επίμαχη βραδιά της Πρωτοχρονιάς, όταν, κατά τη δικογραφία τελέστηκε το έγκλημα στο διαμέρισμά του 39χρονου στην Καλαμαριά, ο ίδιος ανέφερε πως είχε πάρει τρία χάπια και κοιμήθηκε. «Όταν ξύπνησα το πρωί δεν την βρήκα δίπλα μου» φέρεται να είπε κατά την 2ωρη απολογία του, εκφράζοντας την εκτίμησή του ότι φίλος του σκότωσε την γυναίκα, αφού, όπως είπε, εκείνος υπέδειξε στις διωκτικές Αρχές το σημείο όπου εγκαταλείφθηκε το πτώμα της.

Διαβάστε περισσότερα

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X