Κορυφή η ΑΕΚ, κορυφή και ο Τσιάρτας με προσωπικό σόου (VIDEO)

Κορυφή η ΑΕΚ, κορυφή και ο Τσιάρτας με προσωπικό σόου (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

tsiartas1Η ΑΕΚ της περιόδου 1995-96 ήταν μια από τις πληρέστερες που εμφανίστηκαν στα ελληνικά γήπεδα. Με απίστευτο σύνολο, αλλά και πολλούς μεγάλους πρωταγωνιστές. Πρώτος μεταξύ ίσων, ο Βασίλης Τσιάρτας. Ισως στην ποιοτικότερη σεζόν της καριέρας του, ο μάγος της Ενωσης έδινε προσωπικό σόου σε κάθε παιχνίδι. Όπως αυτό που έγινε μια μέρα σαν σήμερα του 1996, όταν ο Τσιάρτας έκανε πράγματα και θαύματα. Πέτυχε τρία γκολ, έδωσε μια ασίστ και οδήγησε την ΑΕΚ σε άνετη νίκη επί του Αρη με 4-0.

Τα τρία γκολ του Τσιάρτα, ήταν το ένα ομορφότερο από το άλλο. Αρχικά σκόραρε με εκτέλεση φάουλ που έπιασε στον ύπνο την άμυνα του Αρη. Το δεύτερο, ήταν η σπεσιαλιτέ του εκείνη τη χρονιά. Ξεκίνησε από δεξιά και στη συνέχεια συνέκλινε και εξαπέλυε αριστερό κεραυνό. Το τρίτο έπειτα από ατομική προσπάθεια του Μανωλά και υπέροχη προσπάθεια στη γωνία της περιοχής.

Ενδιάμεσα, είχε προλάβει να δώσει και μια ασίστ στον Κωστή (ο οποίος είχε και δύο δοκάρια στο ματς). Ηταν μια νίκη που είχε εγκαταστήσει μόνιμα την ΑΕΚ στην κορυφή της βαθμολογίας, αλλά είχε φέρει και τον Τσιάρτα στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ εκείνης της σεζόν. Χρονιά που ήταν το εισιτήριο του για να πάει στην Ισπανία και στην Σεβίλλη.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

[youtube id=”RC_aAX5KM4o” width=”600″ height=”350″]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X