Οι έξι παίκτες της ΑΕΚ που έχουν 1.500+ λεπτά μέχρι σήμερα και... τραβάνε το κουπί!

Οι έξι παίκτες της ΑΕΚ που έχουν 1.500+ λεπτά μέχρι σήμερα και... τραβάνε το κουπί!
Photo Credits: INTIME

Με πρώτο και καλύτερο τον Ντομαγκόι Βίντα διαβάστε τους παίκτες της ΑΕΚ που έχουν τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής μέχρι στιγμής

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η περσινή μεγάλη επιτυχία της ΑΕΚ να κατακτήσει το νταμπλ στην Ελλάδα και να παίξει ποδόσφαιρο που θαύμαζαν φίλοι και αντίπαλοι, έδωσε το δικαίωμα στον Ματίας Αλμέιδα να διατηρήσει σε μεγάλο βαθμό τον κορμό της ομάδας και τη νέα σεζόν.

Έτσι φέτος η ΑΕΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη… τραβά το κουπί με τους ίδιους παίκτες και λίγες νέες συμμετοχές (Πόνσε, Πισάρο, Πήλιος, Κάλενς, Χρυσόπουλος), οι οποίες μάλιστα δεν ικανοποιούν (εκτός Κάλενς) με την εικόνα τους στο γήπεδο.

Αυτό σημαίνει ότι και την φετινή σεζόν οι πρώτοι σε συμμετοχές είναι παίκτες που ήταν και πέρυσι στην Ένωση.

Πρώτος και… μακράν καλύτερος ο 34χρονος Ντομαγκόι Βίντα που διανύει εξαιρετική χρονιά ως ηγέτης της «κιτρινόμαυρης» άμυνας, κάνει πολύ καλύτερη σεζόν από την περσινή και ήδη μετρά σε 21 παιχνίδια (από τα 28) 1.845 λεπτά με 4 γκολ μάλιστα, όλα… χρυσάφι!

Ακολουθεί ο πάντα πολύτιμος και σκούπα στον άξονα Νταμιάν Σιμάνσκι με 25 παιχνίδια και 1.807 λεπτά, παίζοντας περισσότερα παιχνίδια αλλά έχει γίνει περισσότερες φορές αλλαγή.

Τρίτος ο Ορμπελίν Πινέδα που δεν σταματά να παίζει… παντού όταν είναι καλά. Έχει 24 παιχνίδια με την ΑΕΚ φέτος, 3 γκολ και 1 ασίστ, ενώ συνολικά έχει πατήσει χορτάρι σε 1.712 λεπτά.

Μετά ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς στην καλύτερη χρονιά του στην ΑΕΚ με 19 παιχνίδια, αδιαμφισβήτητα βασικός και πολύ σημαντικός για την ομάδα με 1.677 λεπτά.

5ος ο Στίβεν Τσούμπερ με 25 ματς φέτος, 6 γκολ και 3 ασίστ σε μία πολύ καλή χρονιά και 1.600 λεπτά με τον Ελβετό να κουβαλά την ομάδα επιθετικά σε πολλές στιγμές.

Εκτός 5άδας, στην 6η θέση, μεν αλλά με το τρομερό στατιστικό να έχει παίξει και στα 28 ματς της ΑΕΚ φέτος σε κάθε διοργάνωση ο Νίκλας Ελίασον με 3 γκολ, 7 ασίστ σε 1.574 λεπτά.

Από τους 6 που προαναφέραμε, οι 5 (εκτός Ελίασον) είναι φαβορί για να ξεκινήσουν και αύριο κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι πρωταθλήματος στη Νέα Φιλαδέλφεια βασικοί.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X