Μπενφίκα: Θέλει να κλείσει το αριστερό μπακ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Μπενφίκα: Θέλει να κλείσει το αριστερό μπακ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Photo Credits: INTIME

Για τον Αλβάρο Φερνάντες ενδιαφέρεται η Μπενφίκα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα η Μπενφίκα θέλει να ενίσχυση την άμυνα της και πιέζει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ώστε να της πάρει το αριστερό της μπακ.

Ο λόγος για τον Αλβάρο Φερνάντες, ο οποίος τη φετινή σεζόν αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στη Γρανάδα πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις.

Προς το παρόν, δεν υπάρχει deal με την Γιουναίτεντ αλλά οι αετοί της Λισαβόνας, σύμφωνα με νεότερο δημοσίευμα του Φαμπρίτσιο Ρομάνο, θέλουν να προχωρήσουν τις διαδικασίες προκειμένου να κάνουν δικό τους τον παίκτη εντός της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου γι αυτό και έχουν ήδη έρθει σε συμφωνία μαζί του για τους προσωπικούς όρους του συμβολαίου του.

Ο Ισπανός μπακ στο παρελθόν έχει περάσει από τις ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης από τις οποίες και τον πήρε η Γιουνάιτεντ το καλοκαίρι του 2020. Με την πρώτη ομάδα των “Κόκκινων Διαβόλων” δεν έχει καταγράψει κάποια συμμετοχή, ενώ την Γρανάδα είχε παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού στην Πρέστον.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X