Λάτσιο - Ρόμα: Δύο οπαδοί των Τζιαλορόσι μαχαιρώθηκαν μετά το ντέρμπι, με τον έναν να βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση

Λάτσιο - Ρόμα: Δύο οπαδοί των Τζιαλορόσι μαχαιρώθηκαν μετά το ντέρμπι, με τον έναν να βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση
Photo Credits: INTIME

Δύο μαχαιρωμένοι οπαδοί της Ρόμα ήταν ο απολογισμός της επιδρομής οπαδών της Λάτσιο σε παμπ που μαζεύονται οι Τζιαλορόσι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνέχεια υπήρξε στα βίαια σκηνικά που έλαβαν χώρα εντός του «Ολίμπικο» στο ντέρμπι της Λάτσιο με τη Ρόμα ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων, με τον απολογισμό να είναι τραγικός και την επικράτηση με 1-0 των γηπεδούχων να περνάει σε δεύτερη μοίρα.

Από την ανταλλαγή φωτοβολίδων και αντικειμένων στις εξέδρες μεταξύ των Τζιαλορόσι και των Λατσιάλι ένας οπαδός της Ρόμα έχασε το μάτι του, ενώ όπως αναφέρει η «Gazzeta dello Sport», οι οργανωμένοι της Λάτσιο δεν άφησαν αναπάντητη την παρουσία 200 οπαδών του μισητού εχθρού στο Πόντε Μίλβο για να χαλάσουν το πάρτι τους πριν το ματς.

Μετά τη λήξη του 182ου ντέρμπι της πόλης, επτά με οκτώ οπαδοί της Λάτσιο εισέβαλαν σε παμπ κοντά στο «Ολίμπικο» που συχνάζουν οι αντίστοιχοι της Ρόμα, με συνέπεια να ξεσπάσει άγριος καβγάς που κατέληξε με δύο μαχαιρωμένα άτομα.

Συγκεκριμένα, ο ιδιοκτήτης της μπυραρίας σε προσπάθειά του να αποτρέψει τη σύρραξη μαχαιρώθηκε στην κοιλιά, με το τραύμα να χαρακτηρίζεται ελαφρύ και επιφανειακό.

Αντίθετα ένας άλλος οπαδός των Τζιαλορόσι, δέχθηκε πολλαπλές μαχαιριές στην κοιλιακή χώρα, με συνέπεια να βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση στην εντατική.

Όταν έφτασε η αστυνομία, οι οπαδοί που συμμετείχαν στην επιδρομή είχαν ήδη διαφύγει, με τις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών να είναι υπό εξέλιξη.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X