Με τρομερό Γιάννη οι Μπακς ισοπέδωσαν σε ένα ημίχρονο τους Σέλτικς!

Με τρομερό Γιάννη οι Μπακς ισοπέδωσαν σε ένα ημίχρονο τους Σέλτικς!
Photo Credits: INTIME

Οι Μιλγουόκι Μπακς με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να αγγίζει ξανά το τριπλ νταμπλ, ισοπέδωσαν τους Μπόστον Σέλτικς με 135-102

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο αγωνιστικό κομμάτι, τα «Ελάφια» μπήκαν αφηνιασμένα στο ματς, κλείνοντας το πρώτο δωδεκάλεπτο στο 41-23, ενώ πήγαν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο έχοντας προβάδισμα 37 πόντων (75-38)!

Η τεράστια διαφορά μάλιστα, προκάλεσε την αντίδραση του προπονητή των Σέλτικς, Τζο Ματσούλα που απέσυρε τους βασικούς του στο δεύτερο μέρος, προκαλώντας έντονες συζητήσεις στην Αμερική για την κίνησή του.

H second unit των Σέλτικς, πάντως συμμάζεψε κάπως την κατάσταση, ενώ και οι Μπακς έριξαν αισθητά τον ρυθμό τους για να μην ξεφύγει τελείως το σκορ, με τα «Ελάφια» να πανηγυρίζουν τη νίκη στο μεγάλο ματς της ανατολικής περιφέρειας.

Ο Μπόμπι Πόρτις με 28 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ των Μπακς, ενώ χρόνο συμμετοχής πήρε και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, που σε οκτώ λεπτά είχε 6 πόντους, 1 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 μπλοκ, γνωρίζοντας την αποθέωση από τους οπαδούς των «Ελαφιών».

Τα δωδεκάλεπτα: 41-23, 75-38, 111-70, 135-102

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X