Ρόμα: Εκτός ο Ντιμπάλα στο ντέρμπι με την Μίλαν

Ρόμα: Εκτός ο Ντιμπάλα στο ντέρμπι με την Μίλαν
Photo Credits: INTIME

Νοκ-άουτ ο Ντιμπάλα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εκτός Coppa Italia έμεινε η Ρώμα μετά την ήττα με 1-0 από την συμπολίτισσα της, Λάτσιο, με το ευστοχο πεναλτι του Τζακάνι. Σε αυτό το ματς ο Ζοζέ Μουρίνιο είδε με λύπη τον Πάουλο Ντιμπάλα να αποχωρεί στην έναρξη του δευτέρου μέρους λόγω μυϊκού τραυματισμού και το άσχημο αναφορικά με τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό είναι ουδείς μπορεί να πει με σιγουριά το ακριβές μέγεθος του προβλήματός του.

Όπως έκανε γνωστό η Ρόμα, εντός 48ώρου είναι προγραμματισμένο να υποβληθεί σε σειρά ιατρικών εξετάσεων για να διαπιστωθεί η φύση και η έκταση του προβλήματος στον αριστερό μηρό, με τους τζαλορόσι να γνωστοποιούν πως ο Joya θα χάσει σίγουρα το προσεχές ματς πρωταθλήματος.

Ματς που είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα της αιώνιας πόλης αφού είναι στο «Σαν Σίρο» κόντρα στην Μίλαν για την 20η αγωνιστική της Serie A, με τους τζαλορόσι να στερούνται των υπηρεσιών του ποιοτικού Ντιμπάλα και τον Ζοζέ Μουρίνιο να καλείται να βρει μία άλλη λύση για τη γραμμή κρούσης της ομάδας του την ερχόμενη Κυριακή (14/01).

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X