Θέλουν τους Έλληνες για οργανωμένο bullying

Θέλουν τους Έλληνες για οργανωμένο bullying
Photo Credits: INTIME

Ο Γκρανκάσας βγάζει φόρα παρτίδα το σχέδιο που εξυφαίνεται από τον Ολυμπιακό για να επαναφέρουν τρομοκρατημένους Ελληνες διαιτητές στα ντέρμπι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα καλό υπάρχει με τον τρόπο που δρα ο οργανισμός που φέρει σήμερα το όνομα του Ολυμπιακού στο ποδόσφαιρο. Δεν κρύβονται. Από την επομένη των επεισοδίων στον Βόλο σε ανακοινώσεις είτε του επίσημου οργανισμού, είτε του… ευρύτερου οργανισμού, αρκετά πράγματα ειπώθηκαν ξεκάθαρα. Πράγματα που είδαμε να γίνονται ελάχιστα 24ωρα μετά.

Σε μια από αυτές τις ανακοινώσεις, είχαμε δει να λένε να επιστρέψουν σε όλα τα ματς Έλληνες διαιτητές για να «τους κρίνουν οι τοπικές κοινωνίες». Πιο ξεκάθαρο δεν γινόταν. Δεν γινόταν να ειπωθεί με πιο ευθύ τρόπο. Να έχουμε Έλληνες να έχουν να κάνουν μαζί μας. Με… τις τοπικές κοινωνίες.

Το σχέδιο σε πλήρη εφαρμογή

Βλέπουμε λοιπόν σήμερα πως κι αυτό δεν είχε ειπωθεί τυχαία. Ο οργανισμός που ενοχλείται από τους χαμηλότερου επιπέδου ξένους διαιτητές, αλλά έριχνε κλωτσιές κι έβγαζε «στημένους» και τους elite που είχαν την ατυχία να διευθύνουν αγώνες στους οποίους γνώρισαν την ήττα, μετά το πρόβλημα που δημιούργησε αυτός και μόνο αυτός στην ομαλή διαδικασία έλευσης ξένων διαιτητών από πιο υψηλό επίπεδο, με την κωμική μέθοδο των μηνύσεων το πάει ένα βήμα παρακάτω.

Θέλουν να δημιουργήσουν συνθήκες πλήρους αποκλεισμού του ενδεχόμενου να συνεχίσουν να έρχονται ξένοι διαιτητές, έτσι ώστε μετά να βάλουν στην μέση τους Έλληνες με τα επικοινωνιακά τους μέσα και που σε πονεί και που σε σφάζει. Αυτή ειναι όλη η ιστορία με την οποία υποδεικνύεται και κάτι ακόμη, που φυσικά γενικά είναι γνωστό. Δεν δίνουν δεκάρα για οτιδήποτε μπορεί να τους κατηγορήσει κανείς. Τοξικότητα, κλίμα τρομοκρατίας κλπ.

Η αφωνία της Κυβέρνησης

Και μάλιστα δεν δίνουν δεκάρα σε μια περίοδο που υποτίθεται πως το κράτος είναι διατεθειμένο να δώσει έμφαση στην αντιμετώπιση όλων αυτών. Το κράτος που ανέχεται αυτό το τοξικό κρεσέντο -και-των τελευταίων 24ωρων, όπου μάλιστα πλέον έχει στόχο και το ίδιο!!! Για να καταλάβετε δηλαδή αν και τι μπορεί να έχουν να φοβηθούν… Κατά τα άλλα κλειστά γήπεδα…

Εννοείται πως η ιστορία με τους ξένους διαιτητές στα ντέρμπι δεν μπορεί να συνεχιστεί αιώνια. Το θέμα είναι όμως να υπάρξει επιστροφή των Ελλήνων ομαλά, σε κανονικές συνθήκες κι όχι με τις συνθήκες που επιδιώκει να δημιουργήσει αυτή την στιγμή ο συγκεκριμένος οργανισμός. Που προσπαθεί να κάνει όλες τις ευρωπαϊκές ομοσπονδίες να αρνούνται από δω και πέρα να στέλνουν διαιτητές και να φέρει την επιστροφή των Ελλήνων μέσα στο κλίμα τοξικότητας που καθημερινά καλλιεργεί. Μέσα στο κλίμα απόλυτης παραφροσύνης.

Ο μεγάλος στόχος τους

Και τους θέλει ως αντικείμενο καθημερινού bullying, για να έχει άλλο έργο να παίζει πλέον και να οδηγήσει σταδιακά στον τελικό στόχο. Το απόλυτο μπάχαλο που ένα φοβικό κράτος μπορεί στο τέλος ακόμη και να χρησιμοποιήσει ως δικαιολογία για να ικανοποιήσει τα «θέλω» τους. Όλα τα έχουμε δει σε αυτόν τον τόπο.

Εδώ ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α, το κόμμα που υποτίθεται πως αν έκανε κάτι στον αθλητισμό αυτό ήταν λόγω της προσωπικότητας του Κοντονή, να βοηθήσει να επιστρέψει η ισονομία στο ποδόσφαιρο, έβγαλε χθες ανακοίνωση στην οποία επικαλείται το παραλήρημα που είδαμε και ακούσαμε ως λόγο να παρέμβει η κυβέρνηση!!! Ντρέπεται και η ντροπή…

Ο Γκρανκάσας

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X