AEK Betsson: Μαθαίνει την Τετάρτη (17/1) τον αντίπαλο της στο Final-8 του Κυπέλλου Ελλάδας

AEK Betsson: Μαθαίνει την Τετάρτη (17/1) τον αντίπαλο της στο Final-8 του Κυπέλλου Ελλάδας
Photo Credits: INTIME

Την προσεχή Τετάρτη (17/1) θα μάθει τον αντίπαλο της στο Final-8 του Κυπέλλου Ελλάδας η ΑΕΚ Betsson. Θα είναι ένας εκ των Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού

Η ΑΕΚ Betsson θα μάθει την προσεχή Τετάρτη τον αντίπαλο της στο Final-8 του Κυπέλλου Ελλάδας που θα είναι ένας εκ των Παναθηναϊκού ή Ολυμπιακού.

Όπως ανακοίνωσε επίσημα η ΕΟΚ, η κλήρωση για τον κλειδάριθμο που θα πάρει ο Πανιώνιος στο Final-8 του Κυπέλλου Ελλάδος μπάσκετ των Ανδρών (15-18/02) θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τετάρτη (17/01, 13:00). Αν ο Πανιώνιος πάρει κλειδάριθμο από το 5 έως και το 7, τότε η ΑΕΚ θα πέσει στο 8 και θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στον προημιτελικό. Αντίθετα, αν ο Πανιώνιος πάρει το 8, τότε η ΑΕΚ θα κρατήσει το 7 και θα παίξει στους «8» με τον Ολυμπιακό.

Η επίσημη ενημέρωση της ΕΟΚ αναφέρει:

«Η κλήρωση για τον κλειδάριθμο που θα πάρει ο Πανιώνιος ενόψει του Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών (15-18/2), θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου στις 13.00. Οι “κυανέρυθροι”, οι οποίοι κατέκτησαν το UNICEF Trophy, θα πάρουν έναν κλειδάριθμο από το 5 ως το 8. Από την κλήρωση θα προκύψουν τα ζευγάρια των προημιτελικών, βάσει και της βαθμολογίας της Basket League στο τέλος του πρώτου γύρου».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X