Η αλήθεια από την ΕΠΟ: Έτσι επιλέχθηκαν οι διαιτητές στα ματς Ολυμπιακός-ΑΕΚ και Άρης-ΠΑΟΚ

Η αλήθεια από την ΕΠΟ: Έτσι επιλέχθηκαν οι διαιτητές στα ματς Ολυμπιακός-ΑΕΚ και Άρης-ΠΑΟΚ
Photo Credits: INTIME

Η ανακοίνωση της ΚΕΔ για τους διαιτητές του αγώνα της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΚΕΔ για τον ορισμό του Σλοβάκου Μπόρις Μαρέφσκα και των βοηθών του στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ.

Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας τονίζει στην ανακοίνωση της ότι ζήτησε τη συνδρομή πολλών ομοσπονδιών αλλά μόνο η Σλοβακία και η Δανία απάντησαν θετικά., προσθέτωντας ότι οι διαιτητές επιλέγονται από την αλλοδαπή Ομοσπονδία και όχι από την ΚΕΔ.

Η ανακοίνωση.

Σχετικά με τις αναφορές για τον ορισμό των αξιωματούχων διαιτησίας του αγώνα Ολυμπιακού-ΑΕΚ για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 1, από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας διευκρινίζονται τα εξής.

1. Η ΚΕΔ σε κάθε αγωνιστική που πρόκειται να οριστούν ξένοι αξιωματούχοι διαιτησίας ζητά τη συνδρομή πολλών ξένων ομοσπονδιών και το ίδιο έπραξε και για τους αγώνες της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SL1, Άρης-ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός-ΑΕΚ.

2. Θετικά απάντησαν μόνο οι ομοσπονδίες Δανίας και Σλοβακίας.

3. Οι αξιωματούχοι διαιτησίας επιλέγονται από την αλλοδαπή ομοσπονδία και όχι από την ΚΕΔ.

4. Ο αρχιδιαιτητής κ. Φρόιντφελντ λαμβάνοντας τις δύο θετικές απαντήσεις όρισε αντίστοιχα τους διαιτητές που οι ομοσπονδίες της Δανίας και της Σλοβακίας επέλεξαν.

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X