Νάπολι: Επίθεση Όσιμεν με σκληρά λόγια στο μάνατζερ του Κβαρατσκέλια

Νάπολι: Επίθεση Όσιμεν με σκληρά λόγια στο μάνατζερ του Κβαρατσκέλια
Photo Credits: INTIME

«Κράτησε το όνομα μου μακριά από το στόμα σου» ανέφερε ο Οσίμεν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Νιγηριανός διεθνής επιθετικός της Νάπολι, Βίκτορ Όσιμεν, απάντησε με οργή στις «αποκαλύψεις» ότι θα φύγει από την ομάδα της Serie A για τη Σαουδική Αραβία στο τέλος αυτής της σεζόν, που έκανε ο μάνατζερ  Μαμούκα Τζουγκέλι, ο οποίος εκπροσωπεί τον συμπαίκτη του Κβίτσα Κβαρατσκέλια.

Χθες (9/1), ο Τζουγκέλι είπε στο 1TV της Γεωργίας ότι παρόλο που ο Όσιμεν υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τη Νάπολι, πιστεύει ότι ο Νιγηριανός θα μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία μόλις ολοκληρωθεί αυτή η σεζόν.

Ο Όσιμεν, ο οποίος αυτή τη στιγμή βρίσκεται με την εθνική Νιγηρίας  ενόψει του το Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, απάντησε σήμερα (10/1)  στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης  στους ισχυρισμούς του Τζουγκέλι: «Αγαπητέ Μαμούκα Τζουγκέλι, είσαι ένα κομμάτι βρωμιάς και ντροπής. Ντρέπομαι για τη λογική σου», ανέφερε ο Όσιμεν στο Instagram.

«Κράτησε το όνομα μου μακριά από το στόμα σου!!!», πρόσθεσε.

Ο μάνατζερ του Όσιμεν, Ρομπέρτο Καλέντα, δημοσίευσε επίσης  την δική του  απάντησή στον Τζουγκέλι, ο οποίος δήλωσε επίσης ότι ο Γεωργιανός εξτρέμ Κβαρατσκέλια δεν θα δεχόταν ποτέ μια τέτοια μεταγραφή για οποιαδήποτε χρήματα:

«Τα λόγια του μάνατζερ Μαμούκα Τζουγκέλι είναι άσχημα, επιφανειακά και απαράδεκτα. Αυτά τα λόγια δημιουργούν προβλήματα στον παίκτη μου Βίκτορ Όσιμεν με τους οπαδούς της Νάπολι χωρίς κανένα λόγο», έγραψε ο Καλέντα στο X, πρώην twitter.

«Μόλις υπογράψαμε ανανέωση συμβολαίου και η μόνη επιθυμία του Βίκτορ, εκτός από το Κύπελλο Εθνών Αφρικής, είναι να βοηθήσει τη Νάπολι. Όλα τα άλλα είναι σκουπίδια», είπε ο Καλέντα.

Ο Όσιμεν και η Νιγηρία ξεκινούν το Κύπελλο Εθνών Αφρικής με ένα παιχνίδι εναντίον της Ισημερινής Γουινέας την Κυριακή (14/1).

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X