Αλέξης Κούγιας: «Βεβαίως είμαι Παναθηναϊκός - Η σχέση μου με τον Παναθηναϊκό σταμάτησε όταν κάποτε ο Δέδες προσπάθησε να αναβάλει το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό»

Ο Κούγιας έκανε αυτό που περίμεναν όλοι...

Τι είπε ο Αλέξης Κούγιας για τη σχέση του με τον Παναθηναϊκό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αλέξης Κούγιας ανέφερε στην σημερινή συνέντευξη Τύπου, πως υποστήριζε τον Παναθηναϊκό, όμως μετά από κάποια γεγονότα οι σχέσεις του με τον σύλλογο των Αθηνών έληξαν.

Ειδικότερα αναφέρθηκε σε μια αναβολή ενός ντέρμπι μεταξύ των δύο ομάδων, όπου εκείνος ήταν δικηγόρος των Προτάσοφ, Λιτόφτσενκο και Σάβιτσεφ, όπου ήταν παίκτες του Ολυμπιακού και για την οποία αυτός έκανε πρόταση μομφής ως αναπληρωτής πρόεδρος του Ηρακλή.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Αλέξης Κούγιας για το θέμα αυτό:

«Βεβαίως είμαι Παναθηναϊκός. Βεβαίως μέχρι που ο Λιάνης ο πρώην υφυπουργός είπε στον Πέτρο Θεοδωρίδη. Θες κάποιον που να ξέρει ποδόσφαιρο; Που να ξέρει πολλά; Έως τότε φτιάξαμε αυτόν τον Ηρακλή που θαύμαζε όλη η Ελλάδα. Αν όταν ο Κούγιας αναλαμβάνει μια σχέση δε σκέφτεται αν είναι Παναθηναϊκός ή ΑΕΚ ή Ολυμπιακός.

Η σχέση μου με τον Παναθηναϊκό σταμάτησε όταν κάποτε ο Δέδες προσπάθησε να αναβάλει το παιχνίδι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός που θα έκρινε το πρωτάθλημα, εκμεταλλευόμενος τις εκλογές. Τότε ο Ολυμπιακός είχε Προτάσοφ, Λιτόφτσενκο και Σάβιτσεφ. Των οποίων εγώ ήμουν δικηγόρος. Έκανα πρόταση μομφής τότε ως αναπληρωτής πρόεδρος του Ηρακλή.

Ο αείμνηστος Δέδες ήταν υποχείριο του Παναθηναϊκού. Εκείνη την ημέρα που ήταν το παιχνίδι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στο Καραϊσκάκη δε θα έπαιζαν οι ξένοι του Παναθηναϊκού και θα έπαιζαν του Ολυμπιακού. Και την άλλαξε την ημερομηνία. Και δεν έπαιξαν οι ξένοι του Ολυμπιακού. Γι’ αυτό έκανα πρόταση μομφής. Με πήρε ο Θεοδωρίδης σε λίγη ώρα και μου είπε «τι έκανες, θα μας καταστρέψει ο Βαρδινογιάννης». Εκεί τελείωσαν οι σχέσεις μου με τον Παναθηναϊκό.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X