Νέα Δημοκρατία: Αυτοί είναι οι υπουργοί και οι βουλευτές που είναι αντίθετοι με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών

Νέα Δημοκρατία: Αυτοί είναι οι υπουργοί και οι βουλευτές που είναι αντίθετοι με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών

Λίγο πριν ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανοίξει τα χαρτιά του για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, υπάρχουν προβληματισμοί για το συγκεκριμένο ζήτημα στις τάξεις της ΝΔ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έφτασε η ώρα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ανοίξει τα χαρτιά του για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών. Ο πρωθυπουργός θα παρουσιάσει τις θέσεις του στη συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει στο κεντρικό δελτίο της ΕΡΤ.

Την ίδια στιγμή πάντως, εξακολουθούν να υπάρχουν υπουργοί και βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που διαφωνούν ή έχουν επιφυλάξεις για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Ένας από τους υπουργούς που έχει εκφράσει την άρνησή του για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών είναι ο Μάκης Βορίδης, ο οποίος πάντως, τηρεί χαμηλούς τόνους περιμένοντας την τοποθέτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Στην ομάδα των «προβληματισμένων», υπουργών είναι ο υφυπουργός Άμυνας Γιάννης Κεφαλογιάννης, ο ο οποίος είχε καταψηφίσει το σύμφωνο συμβίωσης το 2015. Προβληματισμένος είναι και ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κωνσταντίνος Κυρανάκης, ο οποίος συμφωνεί με τον γάμο, αλλά όχι την τεκνοθεσία.

Διαβάστε περισσότερα

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X